بازدید امروز : 109
بازدید دیروز : 122
صید جوانان، هدف شوم فرقه ها!
آیت الله مصباح یزدی: آفت های امروز بشر، نتیجه انحراف از مسیر الهی است!
آیت الله محمدتقی مصباح یزدی در همایش آسیب شناسی فرقه های نوظهور که در مجتمع فرهنگی یاوران حضرت مهدی(عج) برگزار شد، با اشاره به روایتی از قرآن کریم در سخنانی اظهار داشت: انسان پوچ و بی هدف آفریده نشده، بلکه هدفمند بوده و در درون او عاملی است که شخص را به سمت خاصی سوق می دهد.
معظم له با اشاره به مشکلات امروز جهان غرب تصریح کردند: مشکلات فرهنگی بیش از یک قرن است که وضعی ناآرام ایجاد کرده و نسل جدید برای رسیدن به آرامش هر اقدامی انجام می دهد و نتوانسته راهی پیدا کند و نهایتاً رو به مواد مخدر و قرص های روانگردان می آورد که این مهم در جامعه غربی بسیار مشهود است.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) گفتند: این مسائل به دلیل این است که از مسیر الهی منحرف و به آفت ها دچار شده اند.
آیت الله مصباح یزدی خاطرنشان کردند: البته کشور ما نیز از مشکلاتی رنج می برد و این موجی از آن طوفان است که به کشور ما سرایت کرده و بین جوانان گسترش یافته است.
معظم له، تصریح کردند: کسانی که به دنبال آرامش هستند به فکر معنویات افتادند و حتی عده ای به طبیعت گرایی روی آورده و از مظاهر تمدن به کلی رویگردان شدند و برخی نیز به دنبال روش های عرفانی رفتند.
آیت الله مصباح یزدی افزودند: خاورمیانه هم از این موج بی نصیب نبوده و فرقه های انحرافی، مبتذل و گمراه کننده در کشور ایجاد شده و جوانان را مخاطب خود قرار داده است.
ایشان یادآور شدند: فرقه هایی مانند شیطان پرستی با آن نمادها و اهدافی که به طور علنی مطرح می کند، جایی برای بحث ندارد، در واقع افرادی که وارد این فرقه ها می شوند اهداف خود را می شناسند.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) تصریح کردند: برخی فرقه ها با روش های گول زننده ای چون آهنگ های پرجاذبه مطرح می شوند و برخی جوانان پاک و متعهد را تنها به صرف ناآگاهی جذب می کنند.
آیت الله مصباح یزدی در ادامه سخنان خود گفتند: یک فکر ریشه ای در دنیا و کشور ما تزریق می شود و اساس آن این است که تنها راه رسیدن به کمالات معنوی دین نیست، اگر کسانی دین نداشته باشند و حتی خدا را قبول نداشته باشند از راه عرفان می توانند به حقیقت و آرامش کامل برسند.
این استاد اخلاق حوزه تأکید کردند: امروز مشکلی که به عنوان مشکل نوظهور مطرح شده و رواج یافته، این فرقه هاست که با عنوان عرفان فعالیت می کنند.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) در بررسی روش برخورد با جوانان گمراه شده تصریح کردند: باید با جوانان در کمال مهربانی و منطق قوی برخورد کرد و در برابر کار خطایی که جوان انجام می دهد نباید او را طرد کرد، چراکه دشمنان منتظر این امر بوده تا جوانان را به دام بیاندازند.
معظم له تاکید کردند: اسلام برنامه زندگی مناسبی برای انسان پیش بینی کرده و اگر انسان به آن پایبند باشد به سعادت ابدی دست می یابد.
عضو خبرگان رهبری اظهار داشتند: عرفانی که ما با آن آشنا هستیم مترادف معرفت بوده و منظور معرفت خداست، اما عرفانی که امروز در اروپا و آمریکا مطرح می شود یک نوع روش است که افراد با اجرای برنامه ها و ریاضت هایی به درک و آرامش روحی دست پیدا می کنند اما محور تفکر آنها شناخت خدا نیست و یک حالت روحی که خود انتظار دارند به دست می آید.
ایشان در پایان با اشاره به دو اصطلاح عرفان، افزودند: یکی گرایش های ماورای مادی از نقطه نظر فکری، ذهنی، رفتاری و عملی است، اما نوعی که امروز در غرب مطرح شده، آن است که فرد بر اثر ریاضت و تمرین به قدرت هایی دست می یابد که می تواند در راه مثبت و یا منفی از آن بهره مند شود و این همانند تفاوت معجزه و سحر است.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
آوای آشنا
فهرست موضوعی یادداشت ها
اشتراک