بازدید امروز : 15
بازدید دیروز : 120
ارائه تصاویر خشن از شیعیان عزادار توسط رسانه ها
آیا این توحش است یا عزاداری؟ کدام امام و کدام نبی الهی کدام وصی نبوی چنین دستوری داده است؟
تا کی باید هر سال شاهد چنین صحنههایی از افرادی به ظاهر شیعه و محب اهل بیت آن هم در دهه محرم و روز عاشورا باشیم؟ اینها را باید به حساب چه دین و مذهب و مسلک و چه دستورالعمل اخلاقی دینی بگذاریم؟ آیا اظهار محبت و ابراز مودت و تهییج احساسات نتیجه عقل گریزی نیست؟ آیا این نوع رفتارهای وهن آمیز و بیمار گونه ( که متاسفانه در داخل کشورمان نیز با وجود قتوای مراجع عظام مبنی بر حرمت آن)موجب منفور شدن تشیع در میان ملل دیگر نخواهد بود؟ چه باید کردبا اینهمه جهل و کوته فکری؟ فایده اینگونه دینداری کی و کجا به ثمر خواهد نشست؟ و دهها سوال بی پاسخ دیگر...
در اینجا به چند مورد از دلایل اصلی این آسیبها اشاره میکنیم تا چه قبول افتد و شاید راه گشا باشد:
1. عدم حضور چشمگیر مبلغین و وعاظ شیعی:
این عامل نقش مهمی در بروز و ظهور چنین کنشهای غیر دینی در میان شیعیان این مناطق دارد. چنانچه نمونه بارز آسیب دیدن جوامع مسلمان محروم از برکات حوزههای علمیه کشورهای مسلمان استقلال یافته از شوروی سابق باشد. ضعف و انحطاط اخلاقی این ملتهای مسلمان تا بدانجا بود که پس از فروپاشیدن شوروی کمونیستی و آزاد شدن ملتهای مسلمان منطقه قفقاز از زیر یوغ کفر و الهاد کمونیستی، بسیاری از مردم این مناطق حتی اداب اولیه دینداری نظیر نماز خواندن و غسل کردن را فراموش کرده بودند. پس از حاکمیت کمونیسم و قطع شدن ارتباط مسلمانان این مناطق با مراکز علوم دینی بیشترین آسیب فرهنگی و اخلاقی بر مردم مظلوم این مناطق از این عدم حضور وارد شده. این تجربه تلخ میتواند مسئولین امر را ( چه حوزوی و چه غیر حوزوی) برای در راستای تاسیس حوزههای علیمه متعدد و پرشمار در این مناطق و تربیت مبلغین دینی برانگیزاند.
2. عدم حضور رسانههای شیعی:
با توجه به جمعیت میلیاردی ملت اردو زبان شبه قاره هند و برخی کشورهای آسیایی میطلبد که کار فرهنگی عمیق و گستردهای در این منطقه برای آشنایی مردم با اسلام و تشیع ولایی و اهل بیتی صورت گیرد. ای کاش مسئولین فرهنگی و خصوصا صدا و سیما به جای راهاندازی شبکه اسپانیایی زبان( هر چند آن هم ضرورتی غیر قابل انکار است، بلکه از لحاظ اولویت بندی و ترجیح ضرور بر غیر ضرور) لازم است نسبت به راه اندازی شبکهای اردو زبان اقدام عاجل صورت گیرد. این ضرورت از آنجا بیشتر احساس میشود که به دلیل سابقه دیرینه عرفانهای هندی این شیعیان به خاطر عدم آشنایی با مبانی اسلام و تشیع بیشتر تحا تاثیر بدعتها و خرافات آموزههای غیر الهی این ادیان قرار گرفته و خود آنان نیز عامل گسترش این جهالتها و کوته اندیشیها به نام تشیع در جهان خواهند بود.
3. هماهنگی مسئولین ایرانی و عراقی جهت کنترل و جلوگیری از انجام چنین برنامههایی درخاک عراق:
حضور خیل عظیم زوار و عزادران حسینی در کشور عراق (اعم ایرانی و غیر ایرانی) تجمع تاریخی و استثنایی شیعیان دنیا در یک نقطه و در یک زمان میتواند بستر را برای هر نوع اتفاقی محیا کند؛ مهمترین اتفاقی که میتوان در چنین ایامی پیش بینی کد و به شدت تاثیر گذار است شیوه عزاداری و اظهار محبت ملل مختلف است؛ که با نمایش آداب و مناسک خاص هر منطقه و فرهنگی که مطابق با فرهنگ همان منطقه خاص بوده و در ملاء عام همراه است؛ واین میتواند آسیبها و آفتهای بسیاری را همراه داشته باشد. لذا لازم است برای هدایت و کنترل کردارها و رفتارها جمعی در کانالی صحیح و منطقی و ایجاد فرهنگ و منشی سالم و اسلامی یک دست برنامه ریزی و دقت و وسواس بیشتر مسئولین دو کشور ایران و عراق را در این ایام میطلبد.
تذکر:
پیشاپیش پوزش بنده را به خاطر انتشار این تصاویر هنجار شکنانه عدهای به ظاهر مسلمان و شیعه بپذیرید!
به گزارش نامه به نقل از سیتنا، تعدادی از این تصاویر که در برخی سایتهای اینترنتی و خبرگزاریها انتشار یافته و توسط سایت بازتاب گردآوری شده در ادامه آمده است:
عزاداری محرم در مسحدی در دهلی نو
کابل در افغانستان_24 نوامبر
هند
بدن خون آلود یک عزادار هندی
بغداد در عراق ـ 24 نوامبر/ رویترز
شهرک صدر در عراق ـ 24 نوامبر / رویترز
عزاداری عراقیهای مقیم تهران در مسجد کربلا
بمبئی در هند
بمبئی در هند
بمبئی در هند
راولپندی در پاکستان
سرینگر در کشمیر ـ 24 نوامبر
منبع: نام نیوز
مقایسه کنید با این تصاویر از عزاداری مسیحیان
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
آوای آشنا
فهرست موضوعی یادداشت ها
اشتراک