چرا امام زمان ظهور نمیکند؟ اینهمه دعا و استغاثه به درگاه الهی آن هم با جمعیت چند صد میلیونی نشان از چه چیزی دارد؟ ایا غیر این است که امپیریالیسم و صهیونیسم بین الملل با آلوده کردن نظام اقتصادی و معیشتی مسلمانان جهان به حرام و ربای سیستماتیک و نظام مند در جهت قطع ارتباط انسان مومن با خداست؟ آیا غیر از این است که گسترش ربا در کسب و روزی ملتهای مسلمان آن هم در پوشش وام های بانکی چیزی جز جنگی مدرن و هوشمندانه با خداست؟ چه چیزی باعث شده تا ملتهای مومن و مسلمان به جای عمل به ایات قرآن و احیاء قرض الحسنه و کمک به نیازمندان جامعه آن هم از راه دادن وام های مشروع و حلال( نه صدقه) تلاش کنند همه مازاد نیاز مالی خود را در صندوق های چند لایه و غیر قابل نفوذ بانکها ذخیره کنند آن هم دور از چشم دیگر هم نوعان و هم مسلکان خود؟ مگر نه این است که اسلام آئین رحمت و شفقت است؟ پس چرا از این رحم و شفقت هیچ اثری در میان مسلمانا نیست؟ چرا یک جوان مومن و مسلمان نیازمند با وجودیکه افراد ثرومتند و بی نیاز زیادی در میان خانواده و نزدیکانش حضور دارد باید برای مبلغی ناچیز آبروی خود را در گرو وام های بانکی شبه ناک بگذارد، بانکهاییکه سود و سرمایه شان از پول و ثروت همین نزدیکان و همسایگان و دوستان آن جوان نیازمند است؟ آیا سود بانکی تضمین شده اما حرام بانکها میتواند عاقبت مارا در دنیا و آخرت تضمین کند؟ چرا باید گردش مالی و پولی شریان اقتصادی یک کشور مسلمان و شیعه ای مثل ایران از کانالی بگذرد که پایه گزارش یهودیان ربا خوار و در حال حاضر صهیونیستها هستند؟ مگر نه اینکه خداوند متعال به انبار کنندگان و احتکار کنندگان یهودی پول و طلا و سرمایه را وعده داغ شدن با همان سکه های شان را داده است؟
یوْمَ یحْمَى عَلَیهَا فِی نَارِ جَهَنَّمَ فَتُکْوَى بِهَا جِبَاهُهُمْ وَجُنُوبُهُمْ وَظُهُورُهُمْ هَذَا مَا کَنَزْتُمْ لِأَنْفُسِکُمْ فَذُوقُوا مَا کُنْتُمْ تَکْنِزُونَ(التوبة/35)
در آن روز که آن را در آتش جهنم، گرم و سوزان کرده، و با آن صورتها و پهلوها و پشتهایشان را داغ میکنند؛ (و به آنها میگویند): این همان چیزی است که برای خود اندوختید (و گنجینه ساختید)! پس بچشید چیزی را که برای خود میاندوختید!
یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنَّ کَثِیرًا مِنَ الْأَحْبَارِ وَالرُّهْبَانِ لَیأْکُلُونَ أَمْوَالَ النَّاسِ بِالْبَاطِلِ وَیصُدُّونَ عَنْ سَبِیلِ اللَّهِ وَالَّذِینَ یکْنِزُونَ الذَّهَبَ وَالْفِضَّةَ وَلَا ینْفِقُونَهَا فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَبَشِّرْهُمْ بِعَذَابٍ أَلِیمٍ(التوبة/34)
ای کسانی که ایمان آوردهاید! بسیاری از دانشمندان (اهل کتاب) و راهبان، اموال مردم را بباطل میخورند، و (آنان را) از راه خدا بازمیدارند! و کسانی که طلا و نقره را گنجینه (و ذخیره و پنهان) میسازند، و در راه خدا انفاق نمیکنند، به مجازات دردناکی بشارت ده!
الَّذِینَ یأْکُلُونَ الرِّبَا لَا یقُومُونَ إِلَّا کَمَا یقُومُ الَّذِی یتَخَبَّطُهُ الشَّیطَانُ مِنَ الْمَسِّ ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَالُوا إِنَّمَا الْبَیعُ مِثْلُ الرِّبَا وَأَحَلَّ اللَّهُ الْبَیعَ وَحَرَّمَ الرِّبَا فَمَنْ جَاءَهُ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّهِ فَانْتَهَى فَلَهُ مَا سَلَفَ وَأَمْرُهُ إِلَى اللَّهِ وَمَنْ عَادَ فَأُولَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ(البقرة/275)
کسانی که ربا میخورند، (در قیامت) برنمیخیزند مگر مانند کسی که بر اثر تماس شیطان، دیوانه شده (و نمیتواند تعادل خود را حفظ کند؛ گاهی زمین میخورد، گاهی بپا میخیزد). این، به خاطر آن است که گفتند: «داد و ستد هم مانند ربا است (و تفاوتی میان آن دو نیست.)» در حالی که خدا بیع را حلال کرده، و ربا را حرام! (زیرا فرق میان این دو، بسیار است.) و اگر کسی اندرز الهی به او رسد، و (از رباخواری) خودداری کند، سودهایی که در سابق [= قبل از نزول حکم تحریم] به دست آورده، مال اوست؛ (و این حکم، گذشته را شامل نمیگردد؛) و کار او به خدا واگذار میشود؛ (و گذشته او را خواهد بخشید.) اما کسانی که بازگردند (و بار دیگر مرتکب این گناه شوند)، اهل آتشند؛ و همیشه در آن میمانند.
یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَأْکُلُوا الرِّبَا أَضْعَافًا مُضَاعَفَةً وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ(آل عمران/130)
ای کسانی که ایمان آوردهاید! ربا (و سود پول) را چند برابر نخورید! از خدا بپرهیزید، تا رستگار شوید!
وَأَخْذِهِمُ الرِّبَا وَقَدْ نُهُوا عَنْهُ وَأَکْلِهِمْ أَمْوَالَ النَّاسِ بِالْبَاطِلِ وَأَعْتَدْنَا لِلْکَافِرِینَ مِنْهُمْ عَذَابًا أَلِیمًا(النساء/161)
و (همچنین) بخاطر ربا گرفتن، در حالی که از آن نهی شده بودند؛ و خوردن اموال مردم بباطل؛ و برای کافران آنها، عذاب دردناکی آماده کردهایم.
پرسش: درباره نماز جماعت هم هست که اگر تمام دریاها مرکب شوند…
پاسخ: بله, کارهای آخرت را نسبت به دنیا وقتی بسنجند همینطور است اما در خود دنیا دو مطلب است یکی اینکه فیض خدا در دنیا چطور است میتواند فیضها نامتناهی باشد نامتناهی لا یقفی; اما در جریان آخرت این مدح و قدحش هم همین است این تنها درباره نماز جماعت نیست که اگر کسی حالا نماز جماعتش به ده نفر رسید خوشحال بشود من آنقدر ثواب بردم که جن و انس نمیتوانند بنویسند[22] مقابل دارد که یک درهم ربا اگر کسی بگیرد بدتر از هفتاد بار فلان است در کنار کعبه,[23] خب این بانکهای ربوی دیگر نمیگذارد نمازهای جماعت ما اثر کند جهنم هم همینطور است اینطور نیست که طرف بهشت فقط اینطور باشد جهنم هم همینطور است یک میوه بهشت میلیونها سال ممکن است بماند این حق است هزارها نفر ممکن است از آن استفاده کنند یک سیلی جهنم هم ممکن است صورت میلیونها آدم را سرخ کند حساب جهنم با دنیا فرق میکند حساب بهشت با باغهای دنیا فرق میکند اینکه در سوره? مبارکه? «فجر» فرمود: ?لَا یُعَذِّبُ عَذَابَهُ أَحَدٌ?[24] همین است حالا مغرور نشویم که نماز جماعت میخوانیم نماز ما از ده نفر بیشتر است آن گناهان را ببینیم آن روایات که مرحوم مجلسی(رضوان الله علیه) و سایر محدّثین نقل کردند روایات جهنم و «حُفرة مِن حُفَر النیران» و آنها را که ملاحظه بکنیم معلوم میشود که آن ناری که وجود مبارک حضرت امیر فرمود: «أتئن من الأذی و لا ائنُّ مِن لَظی»[25] همین است فرمود من چگونه صبر کنم برابر آن ناری که «سخّرها جبّارها»[26] اینطور است «اعاذنا الله من شرور أنفسنا و سیّئات أعمالنا» در هر دو طرف سنگین است در دنیا هم همینطور است کلمات الهی, فیض الهی نامتناهی است در هر عالَمی همینطور است.
منبع: وبسایت اسرا
از: http://reba.ir