بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 82
بسم الله الرحمن الرحیم
نفوذ فرهنگ منحط غربی در تار و پود فرهنگ اسلامی و شیعی هر روز شتاب بیشتری به خود میگیرد و در ایران هر روز شاهد بروز و ظهور اشکال جدیدتری از این جنس قلابی غربیان هستیم. جنسی خوش رنگ و لعاب با درونمایه ناهنجاریهای خانوادگی و اجتماعی که در بدنه فرهنگی و باورهای ملت ایران مانند زالویی جا خوش میکند. این پدیده وارداتی به فاجعه ای مرگبار در سایه سکوت مرگبارتر خواص و متولیان فرهنگ این مرز و بوم تبدیل شده که هر روز پشت سنگر جدیدی سرمایه های معنوی این ملت به دست این داعش مدرن به تصرف در می آورد. این جنگ به راستی نرم است چونان سر بریدن با پنبه؛ آنقدر آرام و بی صدا می خزد و وارد همه خلوت و زیر و بم حیات و هستی هر ایرانی شده است که کسی به حضور این ایدز کشنده در پیکره جهان اسلام آگاه نیست گویا این مار خوش خط و خال فریبنده تر از آن است که فکر میکنیم به گونه های که حتی فرزانگان ما را هم به کرنش وادار کرده است و خود با آن همراه و همدل شده اند!
از وزارت ارشاد و دانشگاه بیگر تا صدا و سیما که خود مبلغ این تفکر زهرآگین شده است. مدتهاست که این فکر گوشه ذهنم را خلجان میدهد که چرا فکر و اندیشه از این ملت رخت بر بسته است و چرا مردم به آنچه می گویند و می نویسند و انجام میدهند نمی اندیشند؟ این ملت به جز فرهنگ ناب اسلام چه چیز با ارزشی دارد که میخواهد هر روز بخشی از آن به دست غارتگر فرهنگ غربی بسپارد و آنچه را که با زور اسلحه نتوانستند ببرند با دست سخاوتمندانه خود به آنان ببخشیم!
اگر ملتی فرهنگ خود را ببازد و در حقیقت هویت خود را و اصالت خود را دیگر چه امیدی برای حیات و سعادت و پیرشفت خواهد داشت؟ مگر رگ و پی و ریشه این ملت فرهنگ و تمدن اسلامی او نیست؟ پس چرا اینهمه در برابر با ارزشترین سرمایه حیاتشان و تهاجم دشمنان قسم خورده این ملت اینگونه واداده اند؟ سخن کوتاه کنم. با مصداق و مثال پیش میرویم.
تفکر ضد دینی فمینیستی ریشه در تمدن و فرهنگ غرب دارد و در جغرافیایی ایمان و اندیشه این ملت جایگاهی ندارد بلکه به خاطر تضاد آن با مبانی و آموزه های شرع مقدس اسلام وارد کردن آن در فرهنگ ایرانی حکم وارد کردن سمی مهلک را خواهد داشت.
این مکتب ضد دینی نسخه ای بود که غرب در برابر مرد سالاری بی حد و حسر ملت اروپایی پیچیده شده و البته نسخه های که حکم افتادن از طرف دیگر بام را داشت. نه تنها مشکل مرد سالاری را حل نکرد بلکه تبعات و آسیبهای جدی اجتماعی و فرهنگی هم در جوامع غربی داشت که عده ای را به تعدیل و حتی مبارزه با آن وا داشت که پست فمینیسم یا پسا فمینیسم نمونه و عکس العمل طبیعی آن در غرب بود. برای نمونه این مکتب منجر شد به اینکه زنان و دختران میل به ازدواج را در خود خاموش کنند و حتی برای اطفاع عریزه جنسی به همجنس بازی روی آوردند! در نتیجه بسیاری از مشکلات و مفاسد دنیای غرب مخصوصا از هم پاشیده شدن کانون خانواده، فرد گرایی و انزوا طلبی جوانان عدم تمایل به ازدواج خصوصا در زنان و دختران، کاهش نسل و نبود زاد و ولد و در نتیجه پیری جمعیت، گسترش طلاق و...
حال متاسفانه جامعه ما نیز کورکورانه دنباله رو چنین فرهنگ منحطی شده است. یکی از مظاهر این انحطاط روی آوردن به آموزه های غربی است بدون تامل و تحقیق در ریشه های آن. در غرب و انگلیس در عرف و عادت مردم تعبیری وجود دارد با عنوان Ladies First یعنی اول خانم. این عبارت را به هنگام تعارف برای ورود هم زمان آقایان و خانم ها به کار میرود. به ظاهر به نظر میرسد این واژه بیشتر برای احترام است تا تفکر فمینیستی اما هر چه هست متاسفانه در ایران مدتیست این واژه بر خلاف ریشه های غربی آن و اینکه این واژه برای چه معنایی وضع شده باشد در ایران برای القاء مفهومی فمینیستی به کار میرود.
البته ریشه ترویج این ادبیات را باید در جامعه روشنفکری ایران خصوصا هنرمندان دانست. بنده در مقامی نیستم که تاریخچه ورود این تعبیر غیر فرهنگی را مورد کند و کاو قرار دهم اما به نظر میرسد یکی از متولیان اصلی فرهنگ کشور یعنی صدا و سیما در جا افتادن این تعبیر غلط آن هم در معنا و مفهوم ضد دینی بی تقصیر نیست.
در فیلمها و سریال ها و برنامه های تلویزیونی بارها وبارها شاهد تکرار این عبارت از زبان مجریان و بازیگران تلویزیونی بوده ام. اما چرا ضد دینی؟
در اسلام زن و مرد هر کدام بسته به تفاوتهای فیزیولوژیکی و روحی و خلقت از حقوق و تکالیف متفاوتی برخوردارند و این تفاوت به معنای تبعیض نیست بلکه هر تساوی هم دلیل بر عدالت و حکمت نیست چرا که اینصورت دنیا جای قابل تحملی برای زندگی یکنواخت انسانها نبود و انگیزه ای برای رشد و رقابت نبود. البته در این میان قرآن کریم نیز خود چندین بار به سنگینی تکلیف مردان خصوصا در عرصه خانواده و اجتماعی تاکید کرده است و البته این دلیل بر برتری مرد نیست بلکه طبق فرمایش قرآن:
یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثى وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ(حجرات/13)
طبق فرمایش قرآن ملاک برتری انسانها با هر نژاد و قمویت و جنسیتی در برابر خداوند متعال، کرامتهای اخلاقی است. پس در اسلام چیزی به نام تبعیض وجود ندارد هر چند در زندگی مسلمانان رفتارهای بسیاری داریم که ارتباطی با آموزه های دین اسلام ندارد از جمله ظلم به زنان. بلکه این رفتارها برخواسته از هواهای نفسانی و جهل و خود خواهی انسانهاست که باید تعدیل و اصلاح شود.
اما چرا میگوییم: خانم ها مقدم ترند شعاری فمینیستی و ضد دینی است مراجعه به ایات خود پاسخی گویا برای انی ادعاست و نشان میدهد بانیان این بدعت در ترویج این تعبیر و رفتارهای تابع آن تعمد داشته اند
در قرآن چندین آیه داریم مبنی بر اینکه
اولآ: ملاک تقدم در امور اجتماعی شرح وظایف متفاوت افراد است و در این تفاوت جنسیت ملاک قرار نگرفته
دوما: ملاک برتری افراد نه جنسیت و یا مناسب اجتماعی و مسئولیتهای دنیوی که ویژگیهای برتر اخلاقی است و این برتری در آن دنیا جلوه گر خواهد شد
سوما: در شرع مقدس اسلام حق و تکلیف از طرف خداوند تفویض میشود و انسانها نمی توانند در تعیین و تشریع مسئولیتها و تکالیف نقشی داشته باشند مگر مواردی که از طرف خداوند به انسانها واگذار شده باشد مثل برخی تکلیف فرعی جنبی شرعی
چهارما:اگر مبنا تقسیم مسئولیتها بر اساس ساختار روحی و جسمی و میزان سختی پذیری و مقاومت افراد در برابر فشارها و حوادث سنگین زندگی است که نه تنها تقدم با زنان نیست بلکه با مردان است. البته در پذیرفتن مسئولیتهای سنگین اجتماعی و اداره جامعه. نقش مردم با توجه به خلقت ویژه در برابر مشکلات مقاومتر از زنان و دختران است چرا که آنان در برابر فشارها و آسیبها و خطرات اجتماع آسب پذیرتر هستند از طرفی دادن مسئولیتهای اجتماعی نه تابع احساسات بلکه عقل است.
لذا برای اداره جامعه اسلام اولویت را به مردان داده است تا زنان و البته به این معنا نیست که زنان حق مشاوره یا دخالت کردن در سرنوشت خود را از دست بدهند بلکه آنان باید پشتیبان و یاوران صدیق و امین مردان برای گرفتن تصمیم های درست و رفتارهای درست خواهند بود. به قول معروف: پشت هر مرد موفقی زنی صالح و پاکدامن وجود دارد. اسلام نقش زن را نقش تربیت و همسرداری قرار داده است. حال اگر زن نیز پا به پای مرد در جامعه حضور داشته باشد و حذف نقش همسر و مادر و مربی فرزندان در کانون خانواده به چالشی بزرگ برای کانون خانواده ها تبدیل خواهد شد. چنانچه در حال حاضر شاهد از هم پاشیدن خانواده ها و طلاق های بی دلیل و با دلیل و مشکلات عاطفی روز افزون کودکان هستیم. روشنفکران با گرفتن واژه ای غربی و ترجمه غلط آن قصد دارند ضربه ای مهلک بر فرهنگ و ریشه این ملت بزنند و به زنان بفهمانند که آنان بر مردان برتری و تسلط دارند و همیشه اولویت در همه امور با آنان است اما قرآن کریم می فرماید:
1. الرِّجالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلى بَعْضٍ (نساء/34)
مردان باید بر زنان مسلط باشند چرا که خداوند بعضى از انسانها را بر بعضى دیگر برترى بخشیده است
2. انْظُرْ کَیْفَ فَضَّلْنا بَعْضَهُمْ عَلى بَعْضٍ وَ لَلْآخِرَةُ أَکْبَرُ دَرَجاتٍ وَ أَکْبَرُ تَفْضِیلاً (اسراء/21)
بنگر تا ما چگونه (در دنیا) بعضی مردم را بر بعضی فضیلت و برتری بخشیدیم (تا بدانی که) البته مراتب آخرت بسیار بیش از درجات دنیاست و برتری خلایق بر یکدیگر به مراتب افزون از حد تصور است.
3. وَ هُوَ الَّذِی جَعَلَکُمْ خَلائِفَ الْأَرْضِ وَ رَفَعَ بَعْضَکُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجاتٍ لِیَبْلُوَکُمْ فِی ما آتاکُمْ إِنَّ رَبَّکَ سَرِیعُ الْعِقابِ وَ إِنَّهُ لَغَفُورٌ رَحِیمٌ(انعام/165)
و او خدایی است که شما را جانشین گذشتگان اهل زمین مقرر داشت و رتبه بعضی را از بعضی بالاتر قرار داد تا شما را در آنچه به شما داده (در این تفاوت رتبهها) بیازماید، که همانا خدا زود کیفر و بسیار بخشنده و مهربان است.
4. تِلْکَ الرُّسُلُ فَضَّلْنا بَعْضَهُمْ عَلى بَعْضٍ(بقره/253)
این پیغمبران را برخی بر بعضی برتری و فضیلت دادیم
5. لِلرِّجالِ عَلَیْهِنَّ دَرَجَةٌ وَ اللَّهُ عَزِیزٌ حَکِیمٌ (بقره/228)
مردان را بر آنان به میزانى برترى است، و خداوند پیروزمند فرزانه است
تذکر:
به عقیده بنده فمینیسم ایرانی به مراتب خطرناکتر و زهرآگین تر از مدل غربی آن است چرا که روشنفکر ایرانی دشمنی و عداوتش نسبت به دین و مظاهر و آموزه های تا زماینکه نتواند دین را مانند روشنفکر غربی از همه عرصه های اجتماعی حذف کند و مانند رنسانس غربی اروپایی حوزه های علوم دینی و مردان دین را که نمایندگی دین را بر عهده دارند از جایگاه دخالت و نقش آفرینی در عرصه حکومتی و سیاسی کنار نگذارند هر روز شراره های کینه و عداوتشان بر افروخته تر خواهد شد. لذا می بینم هر آنچه را که در غرب علیه دین نوشته و گفته میشود بدون تامل و با چندین برابر توجه و علاقه، ترجمه و گاه به دلخواه دستکاری و بومی سازی کرده و وارد کشور میکنند! ربه همین خاطر وشنفکران در این شعار فمینستی "خانم ها مقدمترند" به دنبال احقاق حقوق زن و بالا بردن شان و منزلت او نیستند بلکه به دنبال تحقیر مردان و پایین آوردن او هستند چرا که به اعتقاد خودشان حتی خدا هم مرد است و نگاه مردانه به زن دارد! پس در نظر ایشان کوبیدن مرد و هر آنچه که نماد و صفات مردانگی در خود دارد و از همه بالاتر کوبیدن آموزه ها و سنتهای دینی را که به زعم خودشان نمادی از مردانه بودن دین است و برابر با کوبیدن دین و خدا است و لذا هیچ فرصتی را برای کوبیدن صفات مردانه در فرهنگ ایرانی از دست نمیدهند!
در پایان مقاله ای زیبا از یک وبلاگ نویس خوش ذوق در باره نقد "خانم ها مقدمترند" می آورم که خواندن آن خالی از لطف نیست:
خانم ها مقدم تر اند!
حضرت زهرا(س)فرمودند: بهترین زنان، آن زنی است که به مرد نامحرم نگاه نکند و مرد نامحرم هم او را نبیند
خانم ها مقدم تر اند!
آقایان همیشه مقدم ترند
آیا خانم ها مقدم تراند!؟
جمله که بارها و بارها شنیده ایم.
وقتی در حال ورود و یا خروج از جایی هستیم , وقتی در حال سوار یا پیاده شدن هستیم.
وقتی می خواهیم کاری را شروع کنیم و ....خیلی اوقات دیگر که آقایان و خانم ها با هم مصافحه ای دارند , این جمله تکرار می شود.
ولی این آیا تقدم مناسب است یا نه؟
....
داستان حضرت موسی و دختران شعیب را بارها شنیده ایم.
در جایی از داستان حضرت موسی به دختران شعیب در آب دادن گوسفندان کمک می کند.
دختران به طور سریع نزد پدر پیر خود که حضرت شعیب ـ علیه السلام ـ پیامبر بود،
بازمیگردند و ماجرا را تعریف می کنند، شعیب یکی از دخترانش (به نام صفورا) را نزد موسی ـ علیه السلام ـ میفرستد و می گوید:
«برو او را به خانه ما دعوت کن، تا مزد کارش را بدهم.» صفورا در حالیکه با نهایت حیا گام برمیدارد نزد موسی ـ علیه السلام ـ می آید و دعوت پدر را به او ابلاغ می نماید،
موسی ـ علیه السلام ـ به سوی خانه شعیب حرکت می کند، در مسیر راه، دختر که برای راهنمایی، جلوتر حرکت میکرد، دربرابر باد قرار میگیرد، باد لباسش را به بالا و پایین حرکت میدهد،
موسی ـ علیه السلام ـ به او می گوید: «تو پشت سر من بیا، هرگاه از مسیر راه منحرف شدم، با انداختن سنگ، راه را به من نشان بده.
زیرا ما پسران یعقوب به پشت سر زنان نگاه نمیکنیم.» صفورا پشت سر موسی میآید و به راه خود ادامه می دهند تا نزد شعیب ـ علیه السلام ـ می رسند....
............. ریشه این تقدم از جوامع غربی گرفته شده است و طوری در جامعه ما جا افتاده است که به عنوان یک رفتار مناسب و مودبانه در نظر گرفته می شود.
ولی با نگاهی عمیق به مطلب گفته شده و داستان بالا پی به اشتباهی کوچک اما عمیق خود می بریم.
پس بیاییم با رعایت حجاب و عفاف در پوشش , گفتار و حرکات خود عامل ایجاد عملی حرام برای خود و دیگران نشویم![1]
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
آوای آشنا
فهرست موضوعی یادداشت ها
اشتراک