بازدید امروز : 66
بازدید دیروز : 29
بسم الله الرحمن الرحیم
روز زن!
روز دختر!
اشتغال زن!
تحصیلات زن!
ورزش زن!
...
و به طور خلاصه همه شعارهای فمینیستی در پوشش اسلامی!
اینها چیزهای است که در حال حاضر و در نظام مقدس جمهوری اسلامی تیتر اول و یا دوم روزانه رسانه هاست. همه دغدغه این را دارند که در بعد اجتماعی زنان پررنگ تر شود. هر روز بر دامنه حضور زنان در سطوح مختلف اجتماعی که حداقل آن حضور بی حد و حصر و بی حساب و کتاب زنان در معابر عمومی و بازرها و خیابانهاست. هدف ازاینهمه تلاش برای بیرون کشیدن زنان و دختران و به عبارت بهتر نوامیس مسلمین از گوشه خلوت منازل و وارد کردن آنان در جامعه ای که حتی گاه برای مردان نیز امن نیست تا چه رسد به زنان، چیست؟ هدف صدا و سیما از نمایش مداوم زنان و دختران در ویترین برنامه های صدا و سیما (چه در قالب مجری و چه در قالب بازیگر) چیست؟ چرا مسئولین نهادهای دولتی و یا غیر دولتی اصرار دارند که حتما در کنار هر مرد کارمند یک زن نامحرم حضور داشته باشد؟ استفاده همه جانبه از صدا و سیمای زنان و استفاده ابزاری و فیزیکی از زنان در تمامی سطوح اجتماعی از منشی گری و رزپشن هتل ها و مهماندار هواپیما و...تا سطوح کلان مدیریتی چه رازی را در خود نهفته دارد؟ مجری و برنامه ریز اصلی پیاده کردن این تفکر غربی صهیونیستی در کشوری که دشمن درجه اول آن صهیونیسم جهانی است، چه کسی یا چه کسانی هستند؟ و دهها سوال دیگر که باید منتظر پاسخ دلسوزان بود.
اما بگذارید به آسیب شناسی و جریان شناسی بخشی از این توطئه بپردازیم. ایران با پیروزی انقلاب و نابود شدن بزرگترین پایگاه صهیونیسم در منطقه جهان غرب را به چالشی عظیم گرفتار کرد. چالش نه از آن جهت که در ایران انقلابی رخ داده چرا که از این دست انقلابها در دنیا بسیار رخ داده و میدهد که غرب با استفاده از ابزارهای مختلف سیاسی و نظامی و فرهنگی و ...مسیر انقلابها را به نفع خود تغییر میدهد. اما این انقلاب به دست رهبری روحانی و شیعی اتفاق افتاد. تشیعی که یهود و صهیونیسم بین الملل قرنهاست برای برای یافتن و نابودی تنها سلاله حضرت ابراهیم و اسماعیل حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه تمامی تلاش خود را به کار برده است. تمدن غرب خود نیز میداند که بزرگترین دشمن آنان تشیع است پس وقوع انقلابی توسط رهبری روحانی آن هم از سلاله ابراهیمی و اسماعیلی و هاشمیی و فاطمی و از فرزندان صالح آخرین منجی الهی، به پیشگوییها و پیش بینیهای آنان رنگ واقعیت بخشید. آرمان این انقلاب جهانی بود همان چیزی که کتب یهود و مسیحی آن را پیشگویی کرده بودند و ارمان آنان نیز حکومت جهانی شیطان است.
استقامت و پایمردی مردان راستین انقلاب و شارگردان و پیروان حضرت روح الله در آرمان های ضد صهیونیستی، دشمنان را به این نتیجه رساند که چاره ای جز مقابله همه جانبه با این انقلاب را ندارند. دمشن روشهای مختلفی را برای نابودی این انقلاب به کار گرفت از تحریم و تهدید نظامی و اقتصادی گرفته تا تهاجم فرهنگی و رسانه های. اما نابودی دولت ها و نظام ها میسر نیست جز با نابودی حامیان آن یعنی ملتها. دشمن دست به کار شد. رسانه ها به کار افتادند. منافقین و لیبرالها و ملی گراها و فرقه ها و...هم دست یاری به سوی غرب دراز کردند. هدف چه بود؟ از بین بردن و ریشه کردن کردن:
1. ایمان و عقیده و اندیشه این ملت
2. نابودی نسلی که پرچمدار این تفکر است.
اما هر دو هدف در یک چیز متمرکز شد. نابودی این نسل خود به خود نابودی این اندیشه را نیز در پی خواهد داشت. آتشبار رسانه ها کانون خانواده را هدف گرفتند. نابودی خانواده یعنی نابودی یک نسل و یک ملت. کدام سلاح میتوانست عزم و اراده این ملت را نابود کند؟ 8 سال جنگ؟ تحریم؟ تهدید؟...تنها یک سلاح موثر بود؟ به جای نابودی تنها مردم شیعه و انقلابی منطقه و جهان این بود که آنان را قانع کنند تا به دست خود ریشه خود را بخشکانند. آیا روشی آسان تر از این وجود دارد که به زنان و مردان یک جامعه یاد بدهیم و آنان را قانع کنیم که زندگی و خوب وایده آل این است که زنان و دختران جامعه شیعه به جای اینکه وظیفه و مسئولیت اداره کانون خانواده را بر عهده بگیرند کانون خانواده را به امید رسیدن به سراب جامعه مردانه رها کنند. خالی شدن منازل از زنان یعنی: نابود شدن کانون خانواده. یعنی: کور شدن چراغ مهر و محبت در دل فرزندان. یعنی: خاموش شدن اجاق پر مهر همسر بودن و مادر بودن با طوفان مردانه زیستن و مردانه اندیشیدن و مردانه رفتار کردن. یعنی: آتش زدن به ایمان اعتقاد مردان در وجب به وجب کف کوچه ها و خیابانها با کبریت شراره شهوت انگیز نگاه و رفتار و گفتار و اندام زنان بیگانه. یعنی: کبریت کشیدن به دامن عفت و حیای زنان و دختران شیعه و عریان کردن هویت و شخصیت مقدس مادران و همسران در برابر چشمان هیز و دریده و ناپاک مردان بیگانه و جایگزین کردن هویت انسانی زنان به جای ویژگیهای اروتیک و جنسی زنانه. آیا با افزایش فاجعه بار زنان در بستر جامعه مردانه( با توجه به کشش و جاذبه ای که به طور طبیعی از طرف مردان نسبت به زنان وجود دارد) و تماس مستمر و بی حساب و کتاب مردان جامعه با زنان چیزی جز ویژگی جنسی زنانه از زن در ذهن و فکر مردان شکل میگیرد؟
همسر و مادر وظیفه شناس مهربان یا کلفت بی جیره مواجب!
آیا فرهنگ و جامعه می تواند این طبیعت و خلقت و تصویر شهوانی را از مردان بزداید؟ آیا جوامع غربی توانسته اند از آتش شراره شوهت نگاه جنسی مردانشان به زنانشان بکاهند؟ آیا نتیجه حضور مستمر زنان در جامعه غرب به ارتقاء جایگاه زن در جوامع متمدن غربی منجر شده؟ آیا پیاده کردن این تفکر شیطانی غرب در کشورمان، به افزایش میزان فسق و فجور و آسیبهای ناشی حضور و تماس مداوم زنان با مردان منجر نشده؟ آیا میزان افزایش طلاق و کاهش ازدواج دلیل افزایش نقش اجتماعی زنان در اجتماع نیست؟ زنی که مانند مردان شبانه روز و پا به پای مرد مشغول کار و کسب است آیا می تواند به درستی به وظایف مادرانه و همسری خود عمل کند؟ آیا با این توجیه نادرست که مردن و زن هر دو در مسائل خانواده شریکند میتواند جای خالی زن در خانواده را پر کند؟ آیا حذف نقش اصلی زنان در کانون گرم خانواده و تحقیر شخصیت زنان خانه دار در فیلمها وسریالها منجر به این نشده که در حال حاضر زنان و دختران جامعه میل و رغبتی به ازدواج نداشته و از زیر بار تشکیل خانواده، بچه دار شدن و تربیت فرزند و همسرداری به بهانه تحصیل شانه خالی کنند؟
در حال حاضر کدام یک موفق تر بوده اند؟ چگونه میتوان از زنی انتظار داشت که هم مادر خوب باشد و هم کارمند خوب؟ هم همسر ایده آل باشد و هم همکار ایده آل؟ هم مسئولیت سنگین اداره امور خانواده را بر عهده گیرد و هم مسئولیت سنگین وظیفه سازمانی و اداری را؟ زنی که تمامی انرژی خود را در رقابت با مردان برای حفظ جایگاه خود در محیط کار صرف کرده است می توان انتظار داشت در محیط خانواده به وظایف اصلی خود در توجه به همسر و فرزندان عمل کند؟ چگونه می توان از زنی که همه سرمایه مهر و محبت خود را در محیط اداره و بازار و کوچه و خیابان خرج دیگران کرده است به حراج گذاشته است انتظار مهر و محبت و عشق و علاقه نسبت به همسر و فرزندان داشت؟ ایا مرد یا همان همسر سابق! میتواند خلاء ناشی از عدم حضور مستمر و مسئولانه همسرش را در پر کند؟
مادران دیروز که به وظیفه همسری خویش(با همه مشکلات) به درستی عمل کردهاند و به تنهایی وظیفه تربیت چندین فرزند را برعهده داشته اند یا دختران امروز که نه تن به خانه داری میدهند و نه تربیت فرزند و نه همسرداری و نه ...دخترانی که اگر ازدواج کنند( اگر روزی دست از رقابت با مردان بردارند و از تحصیل و اشتغال فارغ شوند!!!) و روزی خدای ناخواسته فرزندی به دنیا بیاورند معلوم نیست که این کودک اگر زنده بماند و به سن بلوغ و رشد برسد با چه سرنوشتی مواجه خواهد بود؟ کودکان امروز از مهر و محبت مادرانه تنها نشستن در برابر جعبه شیطانی تلویزیون یا نشستن پشت آیینه رنگ و لعاب فلان شوی خانوادگی جشن و پارتی را فهمیده اند. کودکان امروز در کنج سرد و مرده سلول آپارتمانها تنهایی و بی پدر و مادربزرگ شدن تمرین کرده اند برای روزی که پدران و مادران خود در کنج همین زندان برای رسیدن روز مرگ و تصاحب باقی مانده مایملکشان ترک خواهند کرد. ایا در حال حاضر می توان از چنین جامعه ای میتوان شادابی و نشاط و امید را آرزو داشت؟
رابطه تفکر فمینیستی با کنترل نسل
مقام معظم رهبری مدتی پیش درباره کاهش جمعیت هشدار دادند. و زنگ خطر را هم برای مسئولین و هم برای مردم به صدا در آوردند. اولین قام حذف سیاستهای نابود کننده نسل بود. اما به اعتقاد بنده مشکل حال حاضر ما تنها بخشنامه های دولتی نیست. مشکل ما فقط تشویق به ازدواج جوانان نیست. مشکل ما تشویق جوانان به بچه دار شدن نیست. چرا که جوانان امروز ما سبک زندگیشان و الگوی فکریشان دچار اعوجاج شده در چنین جامعه ای یا اصولا امر بچه دار شدن و ازدواج محقق نخواهد شد( با توجه به اینکه الگو و سبک زندگی مذهبی و سنتی کاملا نابود شده و هیچ کدام از زنان و مردان در جایگاه تعریف شده خود در شرع مقدس اسلام قرار ندارند و بر آن اساس رفتار نمیکنند) یا ارگ بشود با اولین فرزند پرونده افزایش جمعیت بسته خواهد شد. مشکل اصلی ما تغییر الگوی فکری جوانان است. تا زمانیکه در نظام سیاسی و اجتماعی و فرهنگی، رسانه ها، ادارات و سازمانها بر حذف نقش مادر و همسر از ذهن زنان دختران جامعه تلاش صورت میگیرد، تا زمانیکه برای مقابله با کانون خانواده جلوه مقدس و زیبای مادر بودن و همسر بودن رشت و کریه نشان داده میشود، تا زمانیکه در بستر اجتماع فعلی زمینه شانه خالی کردن زنان از مسئولیت اصلیشان در کانون خانواده فراهم است نمیتوان به آرمانهای اسلام و انقلاب و رهبری جامه عمل پوشاند بلکه باید به خود را برای روزی آماده کنیم که شاهد نابودی نسل شیعه در تنها کشور محب اهل بیت و پیرو اهل بیت باشیم
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
آوای آشنا
فهرست موضوعی یادداشت ها
اشتراک