بازدید امروز : 43
بازدید دیروز : 120
همیشه پای یک انگلیسی در میان است!
پس از اتفاقات اخیر در میانمار برخی سایتها اشارهای هم به ریشه این اتفاقات کرده بودند. که مهمترین دلیل آن را درگیری یک بودایی و مسلمان و کشته شدن فرد بودایی به دست یک مسلمان میدانند. جدای از صحت و سقم این خبر، سوالی که پیش میاید این است که چرا چنین فاجعهای با این عمق و گستردگی علیه اقلیتی مظلوم و مسلمان در یک کشور بودایی اتفاق میافتد شبیه قضیه قرآن سوزی تا یازده سپتامبر که نوک پیکان آن ریشهها و بنیانهای اندیشههای اسلام خواهی را نشانه گرفته است! به این نتیجه رسیدم که باید رد پایی از استعمارگران کهنه و نو جهان را در این سلسله حوادث هدفمند و برنامه ریزی شده جستجو کرد! حوادثی که خواسته یا نا خواسته امتیازات فراوانی را به برای استعمارگران به ارمغان میآورد.
استعمارگران کهنه همیشه در برابر مسلمانان و دشمنان خود سه تاکتیک را دستمایه اهداف خود قرار دادهاند:
1. حمله مستقیم نظامی و اشغال کشورها
2. کودتا و توطئه توسط عوامل نفوذی و داخلی و بر سر کار آوردن عوامل دست نشانده
3. ایجاد تفرقه و دودستگی ـ که از آن جمله است ایجاد جنگ فرقهای میان اقوام کشور هدف
به نظر میرسد با بیداری ملتها و از کار افتادن شیوههای کهنه استعمارگران، استعمار سریعا پوست اندازی کرده، با تجدید حیات دوباره از شیوههای کم هزینه تر و موثرتری برای تداوم سیاستهای استعماری خود بهره میبرند. که از همه آنها ایجاد تفرقه و دشمنی میان ملتها کارسازترین شیوه است. در جریانات اخیر میانمار، و حوادث کم و بیش شبیه آن در سایر مناطق جهان، با کمی جستجو میتوان نشانههای روشن بسیاری مبنی بر حضور و نقش مهم استعمارگران نو در ایجاد چنین تنشها و اتفاقاتی به دست آورد. اما در خصوص حوادث میانمار نیز میتوان به انگیزههای دیگری نیز اشاره کرد که قطعا پای منافع استعمارگران را در وقوع چنین وقایع خونینی به میان میکشد. که در اینجا به چند مورد میتوان اشاره کرد:
1. انحراف افکار عمومی مسلمانان از وقایع سوریه، عربستان و بحرین برای باز گذاشتن دست وهابیها و سلفیون و حامیان فرامنطقهای آنها در سرکوب و خفه کردن فریاد آزادی خواهی ملتهای مسلمان در منطقه حساس و استراتژیک خاور میانه
2. تقویت آئیین بودایی با باز گذاشتن دست بوداییان در اجرای سیاست سرزمین سوخته و قتل و غارت وحشیانه مسلمانان برای برچیدن آئین توحیدی و ضد استعماری اسلام از منطقه جنوب شرق آسیا، شبیه آنچه بر سر مسلمانان منطقه بالکان آمد.
3. تداوم بخشیدن بر تضعیف و تحقیر هر چه بیشتر روحیه مسلمانان با تکرار مداوم چنین حوادثی در مناطق مختلف جهان خصوصا آسیا
4. امتیاز گرفتن از مسلمانان در زمین سیاست در سایه تشدید تفرقه میان مسمانان و قومیتهای غیر مسلمان
5. فراهم آوردن زمینههای تنش در سایر مناطقی که مسلمانان با سایر ادیان خصوصا بودائیان به صورت سنتی هم زیستی مسالمت آمیز داشتهاند و احیانا در گذشته نه چندان دور تنشهایی نیز با هم داشتهاند. مانند کشور هند. از دل سکوت مجامع بینالمللی و دولتها احساسات جریحه دار شده سایر مسلمانان به صحنه خواهد آمد و دامن آشوب و اختلاف به سایر کشورهای منطقه کشیده خواهد شد. منطقه شبه قاره هند از مناطقیست که به خاطر موقعیت استراتژیک آن، شاهد بیشترین سابقه حضور استعمارگران و بیشترین تنش را میان مسلمانان و غیر مسلمانان در منطقه شبه قاره هند بوده
سیاست تفرقه بیانداز و حکومت کن
انگلیسیها برای ایجاد تفرقه و درگیری میان مسلمانان و هندوهای هند، فردی به ظاهر مسلمان را اجیر میکردند که در منطقه هندوها گاوی را بکشد!
در ایران فردی را دستگیر میکنند که جلوی مسجد اهل سنت روضه شهادت حضرت زهرا میخوانده، تحقیق کردند سر از سفارت انگلیس در آورد!
انگلیسیها در جنگ میان صفویها و عثمانیها به هر دو طرف اسلحه میفروشند!
مواد اولیه پلوی مشروطه ایران و عثمانی در دیگ سفارت انگلیس آماده شد!
آقازدههای انگلیسی
حضور بسیاری از آقازادهها در انگلیس به بهانه تحصیل!
فتنه انگلیسی
هدایت جریان فتنه 88 از طرف ایرانیهای مقیم انگلیس!
انگلیس و ماسونگری
پس از تسلط انگلیسیها بر جنوب ایران و هندوستان فراماسونری در ایران و عثمانی متولد میشود!
پس از متلاشی شدن عثمانی عراق و عربستان و فلسطین سهمیه انگلیسیها میشود، بهائیت از عراق (مهد تشیع) و وهابیت از عربستان (مهد تسنن) و اسرائیل از فلسطین سربلند میکنند!
تا آخرین روزهای حکومت شاه نخست وزیران دربار پهلوی همه عضو لژهای فراماسونری انگلیسی و از جیره و مواجب بگیران انگلیس بودهاند(از جمله بختیار... )
پایتخت معنوی ماسونها، ترکیه و مصر بود که ماسونهای ترک هم زمان عضو لژهای اسرائیل نیز بودهاند!
انگلیس و ورزش
اولین فاتح قله اورست یک نیوزیلندی ـ انگلیسی است به نام سر ادموند هیلاری که با کمک انگلیسیها اورست را فتح کرد. وی برای شناساندن نپال مهد و قبله بودائیان جهان( محل تولد بودا) تلاش بسیاری کرد و از طرف ملکه الیزابت دوم بالاترین نشان حکومت انگلیس: سر(شوالیه) گرفت!
فوتبال، بازی انگلیسی در زمین استعمار
قوانین فوتبال مدرن و به شکل امروزی آن در کشور انگلستان وضع شد. فوتبال مدرن از کشور بریتانیا سرچشمه گرفتهاست.... اولین مسابقه بینالمللی فوتبال جهان در سال 1872 بین تیمهای انگلیس و اسکاتلند در شهر گلاسگو انجام شد... فوتبال در برزیل از سال 1894 شروع شد.
این ورزش به وسیله چارلز میلر برزیلی که اجداد او بریتانیایی بودند به مردم برزیل معرفی شد. در سال 1970 مسابقهای بین ایتالیا و برزیل برگزار شد و هیچ کس تصور نمیکرد که 800 میلیون نفر از مردم جهان ناظر بر اجرای مسابقه باشند..... مسیر حرکت بسوی فوتبال مدرن در اروپای غربی و بخصوص در انگلستان شکل گرفته باشد.
اما اقتصاد برزیل
بر اساس گزارش صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی، برزیل نهمین اقتصاد بزرگ جهان از نظر برابری قدرت خرید و یازدهمین قدرت اقتصادی جهان از نظر نرخ دادوستد بازار است... برزیل دارای پیشرفتهترین بخش صنعتی در آمریکای لاتین است.... بخشهای تجاری برزیل و نیز واحدهای تجاری چندملیتی سرمایهگذاری گستردهای در تجهیزات و فناوری جدید کردهاند، که بخش عمده آن از شرکتهای آمریکای شمالی خریداری شدهاست. پتروبراس بزرگترین شرکت نفتی برزیل است. بیشتر بخش صنعتی این کشور در بخشهای جنوب و جنوب شرقی این کشور تجمع یافتهاست. منطقه شمال شرقی فقیرترین منطقه برزیل است.
عجیب ولی واقعی!
وام 8 میلیارد دلاری بانک جهانی به برزیل(ششمین اقتصاد جهان) برای مبارزه با فقر
فراز نیوز: برزیل برای پیشبرد برنامه ریشه کن کردن فقر شدید در برخی از محرومترین مناطق این کشور، هشت میلیارد دلار اعتبار از بانک جهانی دریافت می کند.
به گزارش خبرگزاری فرازنیوز، این اعتبار در بخشی از "استراتژی شراکت کشور" بانک جهانی برای برزیل، برای بهبود خدماتی مانند بهداشت، آموزش، حفظ محیط زیست و همچنین اشاعه توسعه اقتصادی در شمال شرق این کشور که فقیرترین منطقه برزیل محسوب می شود، اختصاص خواهد یافت.
ریشه کنی فقر شدید که درآمد کمتر از 40 دلار در ماه تعریف شده است، به اولویت اصلی برنامه داخلی دیلما روسف، رییس جمهور برزیل تبدیل شده است.
دولت فدرال برزیل و دولتهای شهری، 5.8 میلیارد دلار اعتبار جدید به شکل وامهای یارانهای از بانک بین المللی بازسازی و توسعه دریافت خواهند کرد.
دو میلیارد دلار دیگر وام نیز از بخش خصوصی در سال 2013-2012 از طریق "شرکت مالی بین المللی" (IFC) تامین می شود.(13)
فاصله فقر و ثروت در برزیل
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
آوای آشنا
فهرست موضوعی یادداشت ها
اشتراک