بازدید امروز : 86
بازدید دیروز : 118
اختصاصی«جوان آنلاین»
جریان انحرافی تخریب آیت الله مصباح یزدی را کلید زد
بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که اهداف آنان در تخریب استوانه های فکری – عقدیتی نیز کاملا همسو با جریان فتنه می باشد.
پس از اینکه جریان انحرافی در رفتارهای سیاسی خود منطبق با فتنه گران عمل کرده و می کند ،بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که اهداف آنان در تخریب استوانه های فکری – عقدیتی نیز کاملا همسو با جریان فتنه می باشد.
به گزارش«جوان آنلاین»،زمانی که اصلاح طلبان از جامعه مدنی سخن گفته و به صراحت از وکالت فقیه به جای ولایت فقیه سخن گفتند و حتی پا را فراتر گذاشته از به موزه رفتن افکار اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) سخن به میان آوردند این آیت الله مصباح یزدی بود که به میدان آمده و در برابر هجمه ها و تخریب های آنان مردانه ایستاد و به دفاع از مبانی دینی و انقلابی نظام پرداخت و اجازه نداد که تفکرات سکولار در انحراف نظام ره به جائی ببرند.
و دقیقا در همین نقطه است جریانی انحرافی که پا در جای پا فتنه گران گذاشته همچون آنان از جنگ با قرائت ها و تفسیرهای دینی سخن می گویند،از ایجاد شکاف میان روحانیت و روحانیت گفته و از شکل دهی شکاف میان خود و رهبری سخن به میان می آورند و هنگامی که شخصیت هایی همچون آیت الله مصباح یزدی به مقابله با انحرفات آنان می پردازد تاخته و تلاش دارند تجریه پذیری از اصلاح طلبان را در وادی تخریب ایشان کلید بزنند.
درهمین راستا و در چارچوب تلاش برای روحانیت ستیزی یکی از سایت های متعلق به جریان با ماموریت یافتن در این زمینه خطاب به آیت الله مصباح یزدی که کارشناس خبره دینی می باشند نوشت که آیا فقط و فقط این شمائید که بد و خوب را می شناسید.
این سایت همچنین پا را فراتر از این گذاشته و با بیان اینکه آیت الله مصباح یزدی برای شیطان هم نسخه می پیچد نوشت، آقای مصباح کمی فکر کنید اینطوری هم که شما برای شیطان نسخه می پیچید صحیح نیست.
این سایت همچنین درتلاش برای زیر سوال بردن تقوی آیت الله مصباح یزدی کوشید حمایت های وی از نظام را زیر سوال برده و این گونه توجیه کند که :بسیاری از افراد در اوج تقوی و معرفت الهی بدون حمایت از شخص و یا جریان خاصی به درجه اعلی رسیده اند .
هرکسی گفته از بیت با هاشمی تماس گرفتن بیخود کرده
آیت اللهممدوحی:هرکسی گفته از بیت با هاشمی تماس گرفتن بیخود کرده
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: احمدی نژاد بی قانون شده است/ اطلاعات دقیق مصلحی در مورد هاشمی/مصلحت اندیشی در شورای نگهبان ممنوع/کلاه "جباران روزگار" سر مردم نرود.
آیت الله حسن ممدوحی در گفت و گو با "ندای انقلاب" در خصوص انتشار اظهار نظرهایی از سوی مسئول دفتر و فرزند هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه از دفتر رهبری با هاشمی تماس گرفته شده است، افزود: رهبری صریحا فرمودند که "به کسی نمی گویم بیاید یا نیاید" و هرکسی این سخنان را مطرح کرده بیخود کرده است.
وی در ادامه به تشکیل کارناوال های انتخاباتی از سوی هاشمی رفسنجانی، محسن رضایی و مشایی اشاره و تصریح کرد: راه اندازی هرگونه کارناوال انتخاباتی از سوی هر نامزدی پیش از آغاز زمان تبلیغات خلاف قانون است.
*احمدی نژاد بی قانون شده است
عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص همراهی رییس جهور با مشایی برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری گفت: احمدینژاد اخیرا با قانون دیگر کاری ندارد و هرکاری دلش می خواهد انجام می دهد.
*کلاه "جباران روزگار" سر مردم نرود
وی با بیان اینکه کاری از دست این افراد بر نمی آید خطاب به مردم گفت: مواظب باشید تا کلاه جباران روزگار سرتان نرود. امروز ما مبتلا به دشمن هستیم و دشمن اگر بیاید حزب الله و غیر حزب الله را نمی شناسد، باید هواسمان جمع دشمنان باشد تا در بین ملت تفرقه ایجاد نشود.
آیت الله ممدوحی در ادامه به ملت هوشیار ایران توصیه کرد که با یکپارچگی و همدلی به سراغ فرد اصلحی برویم که معتقد به دین و تابع رهبری است.
*اطلاعات دقیق مصلحی در مورد هاشمی/ وزیر اطلاعات همینطوری حرفی نمی زند
وی در پاسخ به این سوال که با وجود اظهارات وزیر اطلاعات مبنی بر نقش داشتن هاشمی رفسنجانی در فتنه 88 آیا وی تایید صلاحیت می شود یا خیر، تصریح کرد: آقای مصلحی اطلاعاتش دقیق و معتقد است که هاشمی رفسنجانی نقش اساسی در فتنه 88 داشته است و همینطوری حرفی نمی زند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: اطلاعات دقیق نقش هاشمی در فتنه 88 حتما از سوی وزارت اطلاعات به شورای نگهبان ارسال شده و باید منتظر نظر این شورا در خصوص این نامزد انتخاباتی باشیم.
*مصلحت اندیشی در شورای نگهبان ممنوع
وی در پایان با بیان اینکه در شورای نگهبان مصلحت اندیشی ممنوع است، خاطرنشان کرد: میزان تشخیص شورای نگهبان در خصوص احراز صلاحیت کاندیدا حق و عدالت است.
منبع: رجا نیوز
بازخوانی/ دیدار هاشمی رفسنجانی با آیتالله سیستانی!!! تذکر آیت الله سیستانی به هاشمی رفسنجانی
در دیدار هاشمی رفسنجانی با آیتالله سیستانی چه گذشت؟
توضیحات آقای هاشمی، آیتالله سیستانی را قانع نکرد
و حدود نیم ساعت به همین صورت گذشت تا اینکه بنا شد آنان صحبتها را بطور خصوصی ادامه دهند.
به گزارش خبرگزاری فارس، آقای هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، چند سال پیش، در سفری عازم کشور عراق شد. آقای هاشمی در این سفر با رئیس جمهور عراق و آیت الله سیستانی دیدار کرد.
روزنامه جمهوری اسلامی که گفته می شود مواضع نزدیکی به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دارد، پس از این سفر، اقدام به انتشار جزئیات آن در چندین گزارش جداگانه کرد.
در شانزدهمین گزارشی که از سفر آقای هاشمی در روزنامه مسیح مهاجری منتشر شد، به دیدار او با آیتالله سیستانی اشاره شده که در آن این مرجع تقلید شیعیان درباره لزوم تبعیت آقای هاشمی از رهبر معظم انقلاب اسلامی نکاتی را بیان کرده اند.
در این گزارش که با عنوان "با هاشمی رفسنجانی در حیاط خلوت سردار قادسیه" و در 9 خرداد ماه امسال منتشر شده، عنوان شده است که در ابتدای دیدار، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از عملکرد آیتالله سیستانی در عراق تشکر می کنند.
در ادامه این گزارش آمده است: "آیتالله سیستانی به رسم همه علما که خودشان را هیچ کاره می دانند و به قول معروف شکسته نفسی می کنند در جواب گفتند : همه کارهای عراق دست شماست شما باید ائتلاف را حفظ کنید من که کاره ای نیستم و اینجا چیزی دست من نیست اختیاردار من نیستم .
آقای هاشمی رفسنجانی گفتند : بله شما قانونا اختیاری ندارید ولی نفوذتان زیاد است و می توانید کارهای فوق قانون انجام بدهید و مردم عراق و مسئولین هم از شما اطاعت می کنند.
پیدا بود که آیتالله قصد ندارند به این بحث تن بدهند و میخواهند موضوع را عوض کنند. لذا در جواب گفتند: شما اگر خودتان در ایران متحد باشید همه مشکلات حل خواهد شد.
آقای هاشمی رفسنجانی گفتند : ما اختلاف نداریم . من و رهبری با هم خیلی خوب هستیم و هیچ مشکلی نداریم. البته گاهی اختلاف نظرهائی پیش می آید ولی هر جا نتوانیم حل کنیم من کوتاه می آیم و از ایشان تبعیت می کنم .
آیت الله سیستانی گفتند : بله خبر دارم که شما گفته اید نظر ایشان برایتان حجت است و تبعیت می کنید ولی مصاحبه آقای زیباکلام باشما را که خواندم دیدم شما با هم اختلاف زیادی دارید. این کتاب برای من مهم بود و من آنرا دو بار خواندم .
آقای هاشمی رفسنجانی گفتند : اینها مهم نیست چون مباحث فکری است . آنچه مهم است اینست که در عمل ما متحد عمل می کنیم و به نظر رهبری عمل می شود.
این بحث هرچه ادامه پیدا کرد آیت الله قانع نشدند و حدود نیمساعت به همین مطالب گذشت تا اینکه آقای افشار مسئول تشریفات از همه حضار خواست دو آیت الله را تنها بگذارند تا صحبت ها را بطور خصوصی ادامه دهند."
آنچنان که روایتگر گزارش سفر آقای هاشمی در ادامه عنوان کرده است، رئیس مجمع تشخیص مصلحت، جزئیات این دیدار خصوصی و تاکید آیت الله سیستانی بر تبعیت آقای هاشمی از ولایت فقیه را فاش نکرده است.
منبع: خبرگزاری فارس
از تعطیلی دانشگاهها در ایام انتخابات متاسفم / دانشگاه محل خلق حماسه استحجتالاسلام محمدیان (پنجشنبه) در چهارمین کنگره سراسری کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در دانشگاه تهران سخن میگفت، از تعطیلی دانشگاهها در ایام انتخابات انتقاد و ابراز تأسف کرد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد ، ایشان، دانشگاهها را محل خلق حماسه سیاسی دانست و از تعطیلی آنها در ایام انتخابات انتقاد و ابراز تأسف کرد.
وی تصریح کرد: از اینکه دانشگاهها به عنوان محل خلق حماسه سیاسی در ایام انتخابات تعطیل است، متأسفم؛ چرا که فعال بودن دانشگاهها لازم است.
محمدیان در ادامه با بیان اینکه انتخابات نماد حماسه سیاسی و مردمسالاری دینی در نظام اسلامی است، افزود: مردم در انتخابات حضوری فعالی و پرشور خواهند داشت تا با نقش آنها در این عرصه، شاهد حماسه سیاسی باشیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه در انتخابات آتی باید شاخصها و معیارهای دینی مورد نظر باشد، اظهار داشت: کسی که میخواهد رئیس جمهوری اسلامی باشد، باید به حکومت دینی باور داشته باشد و در عمل حکومت و نظام اسلامی را بپذیرد.
حجتالاسلام محمدیان، تولّی و تبرّی را از دیگر شاخصهای لازم برای نامزد اصلح در انتخابات آتی ریاست جمهوری خواند و افزود: اگر خدای ناکرده اثبات شود فردی نماز نمی خواند، در حقیقت شرط رجل مذهبی را ندارد و نباید تأیید صلاحیت شود.
وی تأکید کرد: ما نمیتوانیم اجازه دهیم فردی که تارکالصلاة است، مجری نظام اسلامی باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با تاکید بر اینکه رئیس جمهور نظام اسلامی باید به ضروریات دین عمل کند و تولّی و تبرِّی داشته باشد، گفت: تولّی و تبرّی در حوزه ولایت است.
وی توضیح داد: ممکن است کسی منکر خدا نباشد اما ولایت اولیای الهی را نپذیرد و کسی که ولایت الهی و ولایت اولیای خدا را قبول ندارد، فرد مناسبی برای ریاست جمهوری نیست.
حجتالاسلام محمدیان با اشاره به آیاتی از قرآن که اطیعالله و اطیعالرسول را در کنار یکدیگر قرار داده است، گفت: قرآن هر کجا اطیعالله را مطرح کرده، به دنبالش اطیعالرسول را نیز مطرح کرده و این نشان میدهد هر کس ولایت خدا را بپذیرد، باید ولایت انبیای الهی و اولیای خدا را هم بپذیرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههادر ادامه، ایستادگی در مقابل نظام سلطه و دفاع از حقوق ملت ایران در برابر زیادهخواهیهای دشمنان انقلاب را از دیگر شاخصهای لازم برای انتخاب نامزد اصلح دانست و گفت: باید ببینیم فردی که میخواهد رئیس جمهور شود، چقدر در مقابل دشمنان انقلاب و دشمنان ملت ایران مقاوم است.
وی افزود: برخی مفهوم زیبای تنشزدایی را مطرح میکنند در حالی که باید بدانند انقلاب اسلامی دنبال تنش زایی نبوده بلکه از مبانی و اصول خود در مقابل زیادهخواهیها دفاع کرده است.
«جذب حداکثری و دفع حداقلی»، از دیگر شاخصههایی بود که حجتالاسلام محمدیان از آن به عنوان شاخصه لازم برای رئیس جمهور آینده یاد کرد و گفت: رعایت اخلاق اسلامی و انصاف در انتخابات ضرورت دارد.
«افراد و کاندیداها باید انصاف را در قبال دولت فعلی و یکدیگر رعایت کنند؛ دلسوزان و اهالی علم و دانشمندان قطعاً مباحث خود را به صورت منصفانه مطرح خواهند کرد».
نماینده ولی فقیه در دانشگاهها با بیان اینکه کاندیداهای ریاست جمهوری نباید تنها به شعارهای خوب ظاهری بسنده کنند، گفت: اگر فردی میگوید می خواهد بیکاری را رفع کند، باید راهکارش را مطرح کند و بگوید چگونه می خواهد این کار را انجام دهد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری اعتقاد به خرد جمعی و مشورتپذیری را از شاخصهای لازم برای رئیس جمهور آینده میدانند، افزود: باید ببینیم فردی که میخواهد رئیس جمهور شود، چقدر به خرد جمعی اعتقاد دارد و تا چه حدی می خواهد از تفکرات کارشناسان، اهالی فکر و دلسوزان استفاده کند.
حجتالاسلام محمدیان با اشاره به مقوله حضور قدرت و ثروت در انتخابات تصریح کرد: متأسفانه وقتی زمان انتخابات میشود، بعضاً پای قدرت و ثروت به میان میآید در حالی که قدرت و ثروت نباید ملاک و معیار باشند.
وی اعتقاد نامزدهای انتخابات به برنامه پنجساله و چشمانداز توسعه کشور را ضروری دانست و گفت که «رئیس جمهور آینده باید طبق چشمانداز و برنامه توسعه عمل و از سیاستهای کلی برنامه تبعیت کند».
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، در پایان با بیان اینکه خلق حماسه سیاسی در انتخابات با حضور مردم فراهم خواهد شد، ابراز امیدواری کرد انتخابات 92 موجب پیشرفت و اعتلای نظام اسلامی شود.
منبع: دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک
قابل توجه کاندیداهای محترم!
این همه اشتیاق برای تصاحب پست و مقام...
کمی جای نگرانی نیست؟
اگر هدف خدمت است، بهتر نبود بعضی دوستان به نفع اصلحی دیگر کنار می کشیدند؟
انتخابات 92 | وظایف رسانهها در انتخابات
گزیده بیانات رهبر انقلاب درباره وظایف رسانهها در انتخابات
[ورود به صفحه انتخابات http://farsi.khamenei.ir/entekhabat92]
الف) بایدها
1- بر سطح آگاهی و تحلیل مردم بیافزایید
مطبوعات در کشور ایران و در نظام جمهورى اسلامى، کجاى کارند؟ که هستند و چه هستند؟ آیا زاید و سربارى هستند؟ زینتالمجالسى هستند؟ یا نه؛ یک عنصر حقیقى و مؤثّر و اجتنابناپذیر و سازندهاند؟ نظر ما، البته، معطوف به نکته دوم و جمله اخیر است. ما معتقدیم که مطبوعات براى نظام جمهورى اسلامى، یک مقوله تجمّلاتى و تشریفاتى نیست. بنابراین، افزایش آن، تنوّع آن، کیفیّت یافتن آن، و اگر خطایى دارد، تصحیح آن، جزو کارهاى اساسى در این نظام است.
نظام جمهورى اسلامى یک نظام مردمى است و کسى نمىتواند این را منکر شود. مخالفین ما هم نمىتوانند این را منکر شوند. حداکثر این است که مردم را تخطئه مىکنند و مىگویند «مردم نفهمیدند و با این مسؤولین و این نظام، صفا کردند.» بالاخره صفاى مردم با این نظام را نمىتوانند منکر شوند و این، مطلب واضحى است. سر و کارِ ما با مردم است؛ پس این نظام، نظامى است مردمى.
مردم باید اهل تحلیل شوند تا بفهمند که نظام برایشان مفید است. آگاهى براى چنین نظامى، مثل آب و هوا، لازم و واجب است. نظام ما، این گونه است. هر چه مردم بیشتر آگاه باشند، نظام جمهورى اسلامى، بیشتر سود مىبرد. بنابراین، این نظام، به آگاه سازى مردم نیازمند است.
مطبوعاتى که طریق سلامت بپیمایند و بنا بر عناد و بدجنسى نداشته باشند. این گونه مطبوعات، در هر رشتهاى قلم بزنند - سیاسى باشند، فرهنگى باشند، اقتصادى باشند، درباره مسائل خارجى حرف بزنند، در خصوص مسائل داخلى حرف بزنند - و هر کارى که بکنند، به نفع نظام حرکت کردهاند. چرا؟ چون بر مایه آگاهى مردم مىافزایند. موضع مطبوعات در جمهورى اسلامى، این است. 1375/02/13
2- سه وظیفه عمده: نقد و نظارت، اطلاعرسانی و تبادل آراء
براى مطبوعات سه وظیفه عمده قائلم: وظیفه نقد و نظارت، وظیفه اطّلاع رسانى صادقانه و شفّاف، وظیفه طرح و تبادل آراء و افکار در جامعه. معتقدم که آزادى قلم و بیان، حقِ مسلّم مردم و مطبوعات است. در این هم هیچ تردیدى ندارم و این جزو اصول مصرّحه قانون اساسى است. معتقدم اگر جامعهاى مطبوعات آزاد و داراى رشد و قلمهاى آزاد و فهمیده را از دست بدهد، خیلى چیزهاى دیگر را هم از دست خواهد داد. وجود مطبوعات آزاد، یکى از نشانههاى رشد یک ملت و حقیقتاً خودش هم مایه رشد است؛ یعنى از یک طرف رشد و آزادگى ملت، آن را بهوجود مىآورد؛ از طرف دیگر،آن هم به نوبه خود مىتواند رشد ملت را افزایش دهد. البته معتقدم در کنار این ارزش، ارزشها و حقایق دیگرى هم وجود دارد که با آزادى مطبوعات و آزادى قلم، آن ارزشها نباید پامال شود. هنر بزرگ این است که کسى بتواند هم آزادى را حفظ کند، هم حقیقت را درک کند، هم مطبوعات آزاد داشته باشد، هم آن آسیبها دامنش را نگیرد. باید اینگونه مشى کرد. 1379/12/09
3- مردم را به انتخاب اصلح تشویق کنید
کسانى که زبان گویایى دارند، قلم توانایى دارند و آبرویى پیش مردم دارند - که این آبرو هم جزو ذخایر الهى است و خداى متعال به هرکس داده است، باید آن را در راه او مصرف کند و به کار ببرد - مردم را توجیه و تشویق کنند و آدمهاى خوب را به آنها معرفى نمایند. 1374/11/14
4- از انتخابات مانند یک نعمت الهی پاسداری کنید
انتخابات که مظهر حضور مردم است، مظهر مردمسالارى دینى است، باید پشتوانهى امنیت ما باشد. نباید اجازه داد که این چیزى که ذخیرهى امنیت است، پشتوانهى امنیت است، به امنیت ما صدمه وارد کند. دیدید، حس کردید، از نزدیک لمس کردید آن وقتى را که دشمنان میخواهند از انتخابات علیه امنیت کشور سوء استفاده کنند. باید همه مراقب باشند، همه بهوش باشند. آحاد مردم، مسئولان گوناگون، منبرداران سیاسى، کسانى که میتوانند با مردم حرف بزنند، همه مراقب باشند، مواظب باشند؛ از انتخابات مانند یک نعمت الهى پاسدارى کنند. 1390/06/09
5- انتقاد، منطقی و واقعبینانه باشد
البته انتقاد منطقى، گفتن حرف صحیح اینقدر حرفهاى آشکار وجود دارد که انسان اگر ذکر آنها را بکند، اصلاً هم غیبت نیست، و میتواند انسان نقد بکند. بله مسلّم است، امروز یک جریان صحیح و حقّى در جامعهى ما وجود دارد، جریانهاى باطلى هم وجود دارد که به انواع و اقسام طرق میخواهند جامعه را خراب کنند، انقلاب را منحرف کنند؛ در این شکى نیست. آدمهائى هم در رأس این جریانات هستند. چه لزومى دارد که انسان به این آدمها تهمت بزند. چه لزومى دارد که غیبت اینها را بکند. حرف آشکار اینقدر دارند؛ همان حرفهاى آشکار را بیان بکنند، تبیین بکنند، توضیح بدهند، مطلب روشن خواهد شد. 1389/10/07
امروز متأسفانه انسان مشاهده میکند که در بین برخى مسئولین و نخبگان سیاسى و غیره کأنه مد شده است که نگاه، نگاه بدبینانه باشد؛ نگاه منفى باشد؛ نقاط مثبت را نبینند؛ روى نقاط منفى تکیه کنند. در رسانهها و غیررسانهها مرتباً منفىبافى میشود. تا انسان میگوید هم چرا، میگویند آقا شما نمیگذارید ما واقعیات را بگوئیم. میگوئید سیاهنمائى است، میگوئید فلان است؛ ما میخواهیم حقایق را بگوئیم. نه، این یکسونگرى است. خب، اگر فرض بفرمائید یک واحد تولیدى دچار یک اشکالى میشود و شما میخواهید به عنوان یک نگاه واقعبینانه آن را بیان کنید، بسیار خوب، در کنارش مثلاً دو تا واحد تولیدى هم ایجاد شده. اگر این نقطهى مثبت را بیان کنیم، یک جور مسائل کشور را میفهمیم؛ اگر این نقطهى مثبت را بیان نکنیم، مسائل کشور را جور دیگرى خواهیم فهمید. اگر فقط نقاط منفى را مشاهده کنیم - که البته نقاط منفى وجود دارد - این طبعاً واقعبینى نیست؛ این برآورد درستى از اوضاع کشور به ما نخواهد داد؛ منجر به ناامیدى میشود؛ ضرر اجتماعىاش هم این است. 1390/05/16
6- رسانههای اینترنتی هم خود را به قانون مقید کنند
این رسانههاى الکترونیکى و اینترنتى متأسفانه موجب شده است که افراد بىمحابا علیه یکدیگر حرف بزنند، بد بگویند. باید از طرف مسئولین کشور براى این هم یک جورى تدبیر بشود. ولى عمده این است که خود ما مردم، خودمان را مقید کنیم به اخلاق اسلامى؛ خودمان را مقید کنیم به قانون. حالا این حرف من بهانهاى نشود براى اینکه یک عدهاى بروند جوانهاى انقلابى را به عنوان جوانهاى تند، مورد ملامت و شماتت قرار بدهند؛ نه، من همهى جوانهاى غیور کشور را، جوانهاى مؤمنِ انقلابى کشور را فرزندان خودم میدانم و پشت سر آنها قرار میگیرم؛ من از جوانان انقلابى و مؤمن و غیور حمایت میکنم؛ منتها همه را توصیه میکنم به این که در رفتار خود، با اخلاق اسلامى رفتار کنند؛ قانون را مراعات کنند. همه باید قانون را مراعات کنند. تجسم انقلاب در قانون جمهورى اسلامى است. 1391/01/01
7- به یکدیگر حسن ظن داشته باشیم
قرآن کریم میفرماید: «لولا اذ سمعتموه ظن المؤمنون و المؤمنات بأنفسهم خیراً»؛ یعنی وقتى افک را شنیدید چرا به همدیگر حسنظن نداشتید؟ یعنى از اول رد کنید افک را. [اگر] آمدند به یک نفرى تهمت زدند، یک چیزى را گفتند - حالا یا با عنوان تهمت یا به عنوان غیبت - چرا قبول میکنید؟ ببینید این کلمهى لولاى تحذیریه در قرآن و در کلام عرب خیلى معناى وسیعى دارد، فقط معنایش «چرا» نیست، که ما بگوئیم چرا این کار را نکردى. چراى با تأکید است. یعنى آه، واى، چرا؛ معناى «لولا» این است؛ تحذیریه است. {چرا} «لولا اذ سمعتموه ظن المؤمنون و المؤمنات بأنفسهم [خیراً]»؛ یعنی چرا به هم ظن نیک ندارید، چرا به هم حسنظن ندارید. تا فوراً کسى آمد، شما بگوئید بله، احتمال درستىاش هم اگر بود، آدم به صورت یقین آن را بداند و نقل بکند. این درست نیست، این ممنوع است. این چیزى که امروز مورد ابتلاست در جامعهى ما، از همان چیزهائى است که بایست از همین ادلهى غیبت بفهمیم که درست نیست؛ این وضعى که وجود دارد درست نیست. 1389/10/07
ب) نبایدها
1- به خواست دشمن کمک نکنیم
اینکه بنده مکرّر به مطبوعات و رسانهها توصیه مىکنم که با مسائل کشور مسؤولانه برخورد کنند، به خاطر همین است. دشمن مىخواهد مطالب خود را در بین مردم بهدروغ و فریب منتشر کند. ما نباید عامل دشمن شویم و کار دشمن را آسان کنیم و همان چیزى را که او مىخواهد در فضاى فکرى و فرهنگى جامعه ما به وجود آورد، در داخل کشور به وسیله مطبوعات، رسانهها و تریبونها به خورد مردم دهیم. این خطاى بسیار بزرگى است. اگر عمداً و با توجّه صورت گیرد، خیانت بزرگى است و اگر از روى غفلت باشد، خطاى بزرگى است. باید خیلى آگاه و مراقب بود. 1381/05/05
از گویندگان و نویسندگانى که توفیق سخن گفتن با مردم را دارند، درخواست مىکنم که همواره خدا را در نظر داشته، حقیقت را بیان کنند و با سخنان خلاف واقع یا تکیه بر گمان واهى، خداى ناخواسته، به تبلیغات دشمن کمک نکرده؛ کام شیرین مردم را تلخ نکنند. 1371/01/27
همه باید مراقب باشند. در کشور، کسانى که اهل نوشتنند، اصحاب مطبوعات، کسانى که رسانهها دست آنهاست، کسانى که تریبونها دست آنهاست، مراقب باشند به این خواست دشمنان کمک نکنند. بعضى دانسته، بعضى ندانسته، با اظهارنظرهاشان، با حرفهاشان، به خواست دشمن کمک میکنند؛ باید همه مراقب باشند. دشمن امروز میخواهد از جمهورى اسلامى یک چهرهى نامطلوبى به ملتهاى منطقه نشان بدهد تا آنها به این طرف سوق داده نشوند و خط ایستادگى در مقابل استکبار - که خصوصیت ملت ایران است - در میان آنها رواج پیدا نکند؛ لذا ما باید مراقب باشیم. 1390/07/27
2- ذهن مردم را مشغول مسائل فرعی نکنید
اینکه ما این همه عرض میکنیم، توصیه میکنیم، تأکید میکنیم، هم به مسئولین، هم به مردم، که خودتان را به مسائل فرعى سرگرم نکنید، براى خاطر این است. اینکه به مطبوعات، به رسانهها، به روزنامهها، به پایگاههاى اینترنتى که امروز رواج پیدا کرده است، هى سفارش میکنیم که از وارد کردن حرفها و مطالب نادرست - که ذهن مردم را مشغول میکند - به فضاى ذهنى مردم پرهیز کنید، به خاطر این است. 1391/10/19
3- مردم را نسبت به انتخابات دلسرد نکنید
مبادا در روزنامه یا در رسانهیى - به هر نحوش - یا در تبلیغاتى، طورى حرف زده بشود که مردم را نسبت به انتخابات دودل بکنند. البته این مردم دودل نمىشوند. این مردم نشان دادهاند که در مقابل توطئههاى دشمن، هوشیارانه عمل مىکنند؛ مخالفان انقلاب اسلامى هم این را مىدانند؛ اما بالاخره تبلیغات و تلاشهاى خودشان را مىکنند. مبادا کسانى در داخل محدودهى نظام اسلامى پیدا بشوند که به این خواستهى دشمن کمک کنند؛ به علت اختلافى که با زید و عمرو و بکرى دارند، براى خاطر یک امر جزیى، کماهمیت و احیاناً شخصى یا گروهى، بیایند مردم را نسبت به این حقیقت عظیم - که حضور آنها را در صحنه نشان مىدهد - مردد و دلسرد بکنند. 1370/10/19
منبع: سایت مقام معظم رهبری
اللّهمّ الرزقنا حجّ بیتک الحرام...
فردا نوبت ثبت نام فیش حجه! برم تا پول دستمه!.... این ناصر عجب پیلهایه چند روزه پیله کرده که: پول دستته تا سر برج قرض بده جبران میکنم! آبروم داره میره جلودوست و آشنا... خب دختر بزرگ کردی باید فکر اینجاهاشو هم میکردی! به من چه؟ خدا کریمه بالاخره یه فرجی میشه! برم حج کنار خونه خدا برا همه تازه عروسا و تازه دامادا دعا میکنم بلکه خدا خودش مشکلشونو حل کنه! کاری از دستم ساخته نیست جز دعا کردن!
اللّهمّ ادخل علی اهل القبور السّرور...
کسی نمیشناختش! تازه سرو کلهاش تو کارخونه پیداش شده بود! مدام کارگرهارو سوال پیچ میکرد! سوالای عجیب غریب: چرا کلاه ایمنی سرتون نیست؟ چرا لباس مناسب کار ندارین؟ چرا ...! چند روزی غیبش زد! عجیب بود هر وقت این کارگر تازه کار میاومد و میرفت یه اتفاق جدیدی تو کارخونه میافتاد اون روز هم اون دستکشای نو که مسئول خرید کارخونه گفته بود نداریم! تو همون ایام که میخواستن تغیراتی تو مدیریت شرکت بدن همه حواسشون جمع اخبار جدید بود! وقتی آگهی ترحیم دیدن تازه متوجه شدن رئیس جدید شرکت بوده! خدا رحمتش کنه!
اللّهمّ اغن کلّ فقیر...
عرضه نداری یه ماشین درست حسابی بخری بندازی زیر پامون! مردم هر روز میخرن و می ریزن و میپاشن اونوقت ما لنگ پول یه ماشین ناقابلیم... خیلی بدبختم...نمیدونم از کجامیاری! به من ربط نداره! برو دزدی! برو گدایی!
اللّهمّ اشبع کلّ جائع...
آخه الان وقت مهمون اومدنه...؟ میخواستم یکی دوساعت دیگه هم کاسبی کنم! مشتریام همشون پریدن! ای بخشکی شانس...
دخل امروزم جور نشد! مهمون حبیب خداست! برو بابا دلت خوشه! این حرفا برا من پول نمیشه...جواب بانک و صابخونه رو چی بدم؟
... خانم کجایین شما دوساعت کارم ول کردم معطل شمام پس کجایین؟ دیر شد! شام امروز پریدا! الان دیگه ته دیگهاشم خوردن!
اللّهمّ اکس کلّ عریان...
مرد! پول بده میخوام برم مانتو شلوار رنگ سال بخرم فردا جلو فک و فامیل زشته با این لباسا برم! خودتم یک دست کت شلوار بگیر برا عروسی، قبلی رو چندبار پوشیدی جلو فامیل خوبیت نداره فکر میکنن از سر نداری و گداگشنگیه!
بابا! پول میدی اون شلوارو بوتیک نبش میدون... بخرم؟ دیشب بچهها تو ماهواره دیدن صبح همشون خریدن حرصمو در آوردن! نمیخوام جلوشون ضایع شم! تو که نمیخوای جلوی همه سکه یه پول بشم! برگردن بگن: امّلی!
اللّهمّ اقض دین کلّ مدین...
دخترم میخواد موبایلشوعوضکنه!
پسرم میخواد بره دانشگاه ماشین میخواد!
زنم سرویس طلاشو میخواد عوض کنه...
خونه... ماشین... مبل... تلویزیون... با این پولا نمیشه...برم پیش یارو
بازم انصاف اون! صد رحمت به اون! بانک نزولش جلو جلو میگیره اونم با اون درصد! درد سرای بانک رو هم نداره! فقط خدا کنه بابام بو نبره که کارم زاره! همهاش غر میزنه که حرومه، نجسه، از خون سگ هم نجستره... اصلا به جهنم! بهش میگم رفتم بانک خصوصی وام قرض الحسنه گرفتم!
اللّهمّ فرّج عن کلّ مکروب...
گرفتارم...نمیتونم بیام! صبح تا شب میدوم برا یه لقمه نون!...یک ساله رنگ بابا و مامانو ندیدم! بیچارهها هی میخوان بیان هر دفعه یه بهانه جور میکنم میگم کار دارم. باشه بعد خودمون میاییم! که چی؟ یکه کاره پا بشن از اون سر شهر بیان اینجا که منو ببینن با این گرونی و خرج و مخارج! دوساعتم باید جلوشون باید دولا و راست بشم! تو همون دوساعت میدونی چقدر کاسبم؟مگه دیونهام وقتمو الکی تلف کنم؟!
اللّهم فکّ کلّ اسیر....
همهاش میگه بخر..اینو بخر اونو بخر ...ای خدااااا! ندارم ...خانم ندارم... خدا منو از این زندگی نکبتی خلاص کن! شیطونه میگه برو بزن ...یه حبسی، ابدی، چیزی بهت بخوره از شر همشون خلاص شی!
...این زندگیه که برام درست کردی؟ صبح تا شب نشستی تو خونه ور دل من. همهاش قرض، وام، بدهکاری... چه جوری میخوای اینارو بدی؟ هرچی داری میدی قسط و کوفت و زهرمار! چی بخوریم؟
اللّهمّ اصلح کلّ فاسد من امور المسلمین...
زن! اینهمه میری بیرون نمیگی ماهم آدمیم؟ نباید بدونیم کجا میری؟ مگه تو خونه زندگی نداری؟...
...آخه کدوم مردی این موقع شب زن و بچشو تنها میزاره میره بیرون دنبال یللی تللی، این وقت شب، اونم با اون دوستات! الان موقع خونه اومدنه؟
اللّهم سدّ فقرنا بغناک...
با ماهی n تومان میشه زندگی کرد؟ موز کیلو...تومان، مرغ کیلو... تومان،...بنزین لیتری... تومان، سیب زمینی کیلو...،گوجه کیلو...تومان.... از کجا بیارم بذارم جلو مهمون؟...جواب زن و بچهرو چی بدم؟ با این گرونی سر سام آور بعدش توقع دارن برم مسجد، نماز بخونم، روزه بگیرم...خدا خودشم راضی نیست!...
الو...بله...پارک...؟ کی؟ امشب؟ ساعتش؟... باشه... چیزمیزارم بیارین یادتون نرهها! حسابی خوش میگذره!
اللّهمّ غیّر سوء حالنا بحسنک حالک
جون کندم لیسانس گرفتم هیچکی نیست بگه: خرت به چند؟... نه استخدامی، نه احترامی، نه شغل آبرومندانهای ،...هی میگن چرا نشستی خونه؟ برو کار کن! برم کارگری؟ برم حمالی؟ اینهمه درس خوندم که برم حمالی این و اونو بکنم!
سلام!
سلام...!
سلام یاسینم!
سلام مهر سیمینم!
سلام مه جبینم!
سلام قرآن مبینم!
سلام امام امینم!
سلام ....!
جشن گرفتهایم!
می بینی چقدر زیباست؟
جایت خالیست!
همه هستند، جمعمان جمع است!
شنیدهام تو هم میآمدی، گه گاه و ناشناس!
اما این اواخر غریبی میکنی و در این شلوغیها، هیچکس دنبال تو نیست!
همه به فکر جشناندبرای تو، اما نه با تو!
دیگر شلوغ شده، آنقدر شلوغ که حتی تو هم اگر بیایی در این شلوغیها گم خواهی شد!
همه گم شدهای دارند که وقتی پیدا شد جشن میگیرند!
اما تو پیدا نشده برایت جشن میگیریم!
میترسم جشنها آنقدر بزرگ شوند که دیگر جایی برای تو نماند، در گوشه تاریک دلمان!
تاریک است، خیلی تاریک است، چشم چشم را نمیبیند!
فضا بس ناجوان مردانه تاریک است برای دوستان خدا!
باید اینجا چراغی روشن کنیم!
آخر میهمان دعوت کردهایم!
چاره چیست باید نور بیافشانیم، مسیر آمدنت را!
نورها تا آسمان اوج میگیرد!
نگاهها هم، اوج میگیرند!
چشمها کنجکاو و کودکانه آسمان تیره جهان را می کاوند!
شاید در میان ستارگان کهکشان، یاد و نام تو را هم بجویند!
دنبال تو هستند با ستارههای دنبالهدار!
همه دنبال تو هستند، با بالهای امید و حسرت!
کجایی آقا جان؟
ما که جز تو کسی نداریم!
چرا؟ یک علی داریم از دودمانت، اما او هم تنهاست، همین دوسال پیش فهمیدیم!
با او هم سر جنگ دارند!
آقا جان بیا، غریبی بس است!
بس است تنهایی شماو بیکسی ما!
بیا که غریبهها هم از غریبیات به تنگ َآمدهاند!
به دنبال تو میگردند!
آخر نورت از پشت پرده هم ظلمت سوز است!
چشمها کم سو شده!
همه نزدیک بین شدهاند!
فقط خود را میبینند از بس نزدیک بین شدهاند!
تاریکی امان نمیدهد، نور افشانی کردهایم به یمن آمدنت!
از بس آسمان را نورانی کردهایم، ستارهها هم شاکی شدهاند!
سوخت از بس تیر زدیم با کمان سوزان اشک و حسرت به دامن آسمان!
شاید کناری برود این پرده سرسخت و لجوج!
شاید بنشانیم هلال زیبای امامت تو را بر قاب سیاه دلمان!
آخر دیگر این دلمان هم دل نیست قبرستانیست پر از جنازههای متعفن عشق و دلبستگی!
لاشههای متعفنی که هر لحظه بیمار میکند روحمان را!
گفتیم شاید تو بیایی و به تو بسپاریم این کاروانسرای بی درو پیکر دلمان را!
واقعا سخت است دل بریدن از این دنیا!
سیاه و کبود شده است دیوارهای سفید و تو در توی دلمان،....
آخر تا به حال گرمای محبت ماهی چون تو ندیده است!
دلمان خوش است با نورهای مصنوعی، شاید در مسیر کوتاه آن، نور بلند وجود تو را هم ببینیم!
یاد دختر کبیرت فروش افتادم، در آن آخرین لحظات...
چه تقلایی میکرد تا زنده بماند!
به عشق مادربزرگ هی کبریت میکشید درآن سرمای استخوان سوز!
آخر هم به آرزویش رسید....
ماییم و کور سوی از نور امید در گوشه خرابه دلمان، که با هر هجوم شبپرهای چهار ستون ایمانمان میلرزد!
بیا که شعله کوچک کبریتهای امیدمان را دیگر یارای استادن نیست!
به گزارش اسلام تایمز ؛ روزنامه ها آرتص در شماره عصر دوشنبه گذشته نوشت که پروفسور شلومو زاند از اساتید بخش تاریخ دانشگاه تل آویو که به گرایشات ضد صهیونستی معروف است و کتاب " کی و چگونه ملت یهودی اختراع شد؟" نامه های تهدید آمیزی دریافت کرده است که در آنها تهدید به قتل شده است.
همچنین او پاکتی حامل مواد شیمیایی دریافت کرده است و آن را به بخش انفجارات در پلیس اسرائیل تحویل داده است. در این نامه آمده است که روزهای تو کوتاه است. همچنین در این نامه آمده است که او دشمن سامیها است و بر ضد اسرائیل عمل می کند.
زاند به روزنامه عبری گفته است که نوشته اند من نازی هستم و روزهای کوتاهی برای من باقی مانده است. من واقعا نگران جان خود هستم.
او معتقد است که این تهدیدات بعد از نوشتن کتاب " ملت یهودی چگونه اختراع شد" و همچنین کتاب جدیدش " سرزمین اسرائیل چگونه اختراع شد؟" متوجه او شده است.
روزنامه اسرائیلی خاطر نشان میکند که دو کتاب این استاد دانشگاه سر و صدای زیادی در دولت عبری به وجود آورد. نویسنده آن می خواست که دولت به همه شهروندان فلسطینی به یک چشم بنگرد.
این استاد دانشگاه با مستندات تاریخی بیان می کند که دین یهودی در اسرائیل وجود داشته است ” در ابتدای قرن بیستم صهاینه این فکر را به چالش کشیدند و شروع کردند به خلق تاریخ ملی و اختراع این فکر که در آنجا ملت یهود وجود داشتند که این ملیت غیر از دین بود و یهود باید از تبعیدگاه به ارض موعود برگردد. “اما چیزی به نام ملت یهود وجود نداشته است. هر دولت باورها و ثوابت جوهری خود را دارد که تشکیک در آنها دارای محظوراتی است و این چیزی است که تابو نامیده می شود. در اسرائیل نیز سه باور و سه تابوی شبه مقدس وجود دارد که اولین آن فلسطین سرزمین یهود است، دوم استمرار دولت اسرائیل و سوم مسئله هولوکاست. پروفسور زاند می گوید من نیز همانند اسرائیلی ها بر این پندار بودم که یهود ملتی بودند که در یهودا زندگی میکردند و و رومی ها آنها را را در سال 70 میلادی نفی بلد کردند. اما وقتی به مستندات و دلایل دقت کردم متوجه شدم که نفی بلد اسطورهای بیش نیست، چرا که در هیچ کتاب تاریخی این واقعه نقل نشده است، چرا که رومیها کسی را تبعید نکردهاند و در حقیقت بیشتر یهودیان در فلسطین کشاورز بودند و همه شواهد نشان میدهد که آنها بر سر زمینهای خویش باقی ماندند. همچنین باید گفت که بیشتر یهود با سرزمینی که اسرائیل نامیده می شود ارتباطی ندارند. فکر ملت یهود یا قوم یهود که صهیونیزم و ایجاد دولت اسرائیل بر اساس آن بنا شده است، اسطورهایست که در طول یک قرن اختراع شد. این نویسنده اضافه میکند اما چیزی که مربوط به تاریخ یهود است، درست است و آنان خود را یهودی مینامند چرا که متدین به یک دین هستند.
در ابتدای قرن بیستم صهاینه این فکر را به چالش کشیدند و شروع کردند به خلق تاریخ ملی و اختراع این فکر که در آنجا ملت یهود وجود داشتند که این ملیت غیر از دین بود و یهود باید از تبعیدگاه به ارض موعود برگردد.
حال پرسش این است که اگر قرار بود یهود به ارض موعود برگردند چرا در طول دو هزار سال گذشته برنگشتند؟
نویسنده خود به این سؤال پاسخ می دهد: صهیونیست ” یهودیان نخستین به جایی تبعید نشدند، این حقیقتی است که در مدارس اسرائیل تدریس نمیشود اما نسل اول رهبران یهودی از جمله بن گورین اولین نخست وزیر اسرائیل این را میدانستند. یعنی آنان می دانستند که فلسطینیان از نسل یهودیان نخست هستند که عدهای به مسیحیت گرویدند و عدهای دیگر اسلام آوردند. “
نویسنده خود به این سؤال پاسخ می دهد: صهیونیستها اندیشه قدس را تحریف کردند. در گذشته اماکن مقدسه اماکنی بودند که یهودیان به آن مشتاق بودند اما نه برای زندگی. در طول دو هزار سال گذشته یهودیان از آمدن به قدس – توسط دیگران- منع نشده بودند، بلکه دیانت یهود آنان را از رجعت به قدس تا زمان ظهور منجی منع میکرد.
یهودیان نخستین به جایی تبعید نشدند، این حقیقتی است که در مدارس اسرائیل تدریس نمیشود اما نسل اول رهبران یهودی از جمله بن گورین اولین نخست وزیر اسرائیل این را میدانستند. یعنی آنان می دانستند که فلسطینیان از نسل یهودیان نخست هستند که عدهای به مسیحیت گرویدند و عدهای دیگر اسلام آوردند.
نویسنده سخن خود را با این جمله به پایان میبرد: این تاریخی که به نام تاریخ اسرائیل در دانشگاههای اسرائیل تدریس میشود خانهی کارتونی است که زود فرو میریزد و ادامه میدهد: وقتی تاریخ اسرائیل یک خانه کارتونی است، نتیجه گیری طبیعی این است که پایههایی که اسرائیل بر روی آن قرار گرفته است نیز یک خانه کارتونی است.
وقتی نسل کنونی و نسلهای آینده اسرائیل بدانند که آنان هیچ گونه حق تاریخی در فلسطین ندارند، و حیات امن و آینده ندارند. و ملت اسرائیل نتیجه تلفیق تاریخ با زور و خون است که عدالتی در آن نیست. چون حق ملت فلسطینی ساکن در فلسطین را انکار کردهاند.
این نویسنده همانگونه که انتظار میرفت مورد هجوم قرار گرفته است و عناوین مختلفی به او دادهاند از جمله تهمتهای کلیشهای و سنتی مثل ضد سامی، ضد صهیونیست و اینکه او یک کمونیست عقدهای است.
اما در میان دانشگاهیان پروفسور اسرائیل هارتیل از دانشگاه عبری گفته است: آنچه پروفسور شلومو زاند در کتابش انجام داده است تقلیل مشروعیت صهیونیست و هستی دولت اسرائیل است.
اما نه، بلکه کاری فراتر از آن انجام داده است. او مفروضات تاریخی را که پروژه صهیونیستم و دولت اسرائیل بر مبنای آن شکل گرفته است، ابطال میکند.
منبع: اسلام تایمز
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
آوای آشنا
فهرست موضوعی یادداشت ها
اشتراک